0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην εγκύκλιο αποσπάσεων 2017-18 σε υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας δεν περιλαμβάνονται αποσπάσεις σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, και σε Ακαδημία Αθηνών, Δημόσιες Βιβλιοθήκες, Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π., Γ.Α.Κ., Δημόσια ΙΕΚ, Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Ι.Ε.Π., Ι.Κ.Υ., Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., Ι.Τ.Υ.Ε.–ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ, Κ.Ε.Γ., Π.Ε.Κ., Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, Ιερές Αρχιεπισκοπές, Ιερές Μητροπόλεις...
Σελ.3-4 της εφαρμοστικής του 4456/17https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A963%CE%9E465%CE%A7%CE%98%CE%A8-%CE%9F%CE%9B%CE%94?inline=true
Συνάδελφοι , αν γνωρίζει κανείς : προσπαθώ να ανεβάσω σε μορφή zip και δεν το δέχεται. Προσπαθώ να "ανεβάσω" ένα pdf και ανεβαίνει. Τα δικαιολογητικά μου όμως είναι τρία. Τα άλλα δύο πώς θα "ανέβουν" ;Ευχαριστώ πολύ....
Πριν τ ανεβάσεις κάνε τα όλα ένα pdf
Dimmag οι μόνες υπηρεσίες που δεν εξαιρούνται άρα εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου κινητικότητας είναι τα αει και τει (όχι οι άλλες που δεν περιλαμβάνονται στη χτεσινή εγκύκλιο) αυτό αναφέρεται ρητά στην εφαρμοστική που παρέθεσα παραπάνω.
Εχω ένα προγραμματάκι (Acrobat DC Portable όπου κάνει combine multiple αρχεία pdf σε ένα. Άλλα και πάλι όταν το ανεβάζω μου βγάζει μήνυμα: Error reading MIME multipart body part.Υπάρχει άλλη ιδέα να τα κάνω σε ένα pdf ; Ευχαριστώ και πάλι....