0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σταμάτα να παραπληροφορείς.Φυσικά και μπορεί ο άνθρωπος να αποσπαστεί στα δημοτικά του Πυσδε/Πυσπε του.wizard_scr κάνε την αίτησή σου, όπως σου επιτρέπει το σύστημα να κάνεις, και μην ακούς τι λέει.
Δεν μπορεις να αποσπαστείς στο οικειο ΠΥΣΠΕ, μονο να διατεθείς Ο ορος αποσπαση εντος αναφέρεται μονο σε αλλαγη σχολικης μοναδας της ιδιας βαθμιδαςΕγω λεω τι προβλεπει η νομοθεσια από κει και περα μπορει κανεις να αιτηθεί ο,τι επιθυμει
Αυτό που είπε ο sliver μου είπαν και στην δ/νση. Αν ξέρεις κάτι άλλο και μπορείς να στείλεις κάποια σχετική νομοθεσία να το ψάξω πες μου. Αλλιώς αναγκαστηκά θα φεύγω εκτός ΠΥΣΔΕ σε άλλα ΠΥΣΠΕ πράγμα που είναι παράλογο δλδ να μπορώ να πάω σχεδόν όπου θέλω εκτός από την περιοχή που θέλω που είναι στην παραμεθώριο.
Κάνεις λάθος. Μπορείς να αποσπαστείς από το ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΠΕ και αντίστροφα.Είναι άλλο πράγμα η διάθεση (σε κρατάει ο διευθυντής εκπαίδευσης) και άλλο η απόσπαση (δεν μπορεί να σε ανακαλέσει)
Ετσι είναι όπως σου τα ειπαν δυστυχως Μιλα με τον Διευθυντη Εκπαιδευσης πες τους λογους που σου επιβαλλουν να ζητήσεις αποσπαση και πιστευω ανθρωπινα θα σε καταλαβει και θα σε διαθεσει από την αρχη της χρονιας Αν βρεις κλειστη πορτα δυστυχως δεν προβλεπει κατι άλλο η νομοθεσια
Δυστυχως δεν κανω λαθος εχω δουλεψει σε ΠΥΣΔΕ δε με ενδιαφερει να τσακωθω μαζι σου η με κανεναν άλλο οσο και να ψαξεις αποσπαση από ΠΥΣΔΕ στο οικειο ΠΥΣΠΕ μεσω Υπουργείου δεν προβλεπεται από τη νομοθεσια
Αφού έχεις δουλέψει, τότε ξέρεις ποιά είναι η διαφορά μεταξύ απόσπασης και διάθεσης?Για πές μας. Γιατί έχουμε δύο λέξεις, ενώ είναι (όπως ισχυρίζεσαι) το ίδιο πράγμα?
Δ2/58044/22-06-2004 ΥΠ.Ε.Π.Θ. Αποσπάσεις Ύστερα από ερωτήματα που υποβλήθηκαν στην υπηρεσία μας, σας πληροφορούμε ότι οι αποσπάσεις από σχολείο σε σχολείο του ίδιου ΠΥΣΔΕ θα γίνουν μετά τις αποσπάσεις σε φορείς και τις αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ. Κατά την τοποθέτηση σε σχολείο θα συγκριθούν οι ζητούντες απόσπαση από σχολείο σε σχολείο του ίδιου νομού και οι υπό τοποθέτηση, αποσπασθέντες από άλλο νομό, εκπαιδευτικοί. Οι κενές θέσεις που θα καλυφθούν κατά την παραπάνω διαδικασία είναι τα λειτουργικά κενά που θα προκύψουν από τις κάθε είδους άδειες, από τις αποσπάσεις σε φορείς και από τις αποσπάσεις σε άλλο
Καλη είναι η κουβεντα αλλα αυτό το φοουμ εχει σκοπο να βοηθαει και να πληροφορει
να τονίσουμε ότι οι αποσπάσεις εντός επιτρέπονται από το σύστημα.