0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβώς, Syllas! Να καλυφθούν όσο γίνεται πιο γρήγορα τα κενά! Στα γυμνάσια και λύκεια της γειτονιάς μου τα παιδιά σχολάνε πολύ πιο νωρίς κι από τα πρωτάκια του δημοτικού! Ας νοιαστούμε και για τους μαθητές και όχι μόνο για τον εαυτούλη μας..."Να αργήσει η φάση, για να ειμαι κι εγώ μέσα". Να ακολουθήσει και η γ φάση! Αυτό λέει η δική μου λογική...
Κι επειδή έχει κενά στα σχολεία της γειτονιάς σου, που προφανώς δεν ζεις σε μεγάλο αστικό κέντρο, να γίνει η β΄ φάση τη Δευτέρα (αν είναι δυνατό και εύκολο), για να είσαι μέσα και να πας να εργαστείς δίπλα στο σπίτι σου! Ενώ εμείς, ας πάμε στην επόμενη φάση κι ας κληθούμε, όπως συνήθως, σε άσχετα μέρη! Ο καθένας για τον εαυτούλη του!
Εύλογοι οι προβληματισμοί σας που διαβάζω. Εύχομαι σύντομα να λάβει τέλος η αγωνία σας και να προσληφθείτε για μία ακόμα σχολική χρονιά. Μήπως όμως θα ήταν προτιμότερο να προηγηθεί η β φάση της ειδικής;
έλεος με την ειδική...ΟΧΙ δεν πρέπει να προηγηθεί άλλη φάση ειδικής....πρέπει να γίνει φάση ΔΕΥΤΕΡΟ
εδω έχουν εξαντλήσει τους πινακες μηδενικής θεατρολόγων ειδικής, έχουν προσληφθεί 600 φιλόλογοι ειδικής, πι οποίοι δε θα επρεπε αλλά και δε θέλουν να κάνουν μάθημα στο τμήμα γενικής που κάθεται χωρις καθηγητή! Μη μου πείτε οτι ολοι αυτοι οι ειδικής που προσελήφθησαν κάνουν μάθημα στην παράλληλη και παράλληλα το τμήμα γενικής δεν κανει μάθημα;;;; Έλεος!!!Και κάποιοι χρονια τώρα κόπτονται που οι νέοι δεν έχουν ευκαιρία να δουλέψουν. Μια χαρά νεότατοι ειναι οι φιλόλογοι της ειδικής! Περιμένει η γενική με τοσα κενά και 270 πρισληψεις να πάρουν 1200 ειδικής για να δουλέψει!!!