0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΔΑΗΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ FORUMS. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ PDE ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.
Συγνώμη για την παρέμβαση. Εδώ συζητάμε το θέμα της ιδιαίτερης αντιμετώπισης των ειδικών κατηγοριών. Δε θα μεταφέρουμε την γνωστή αντιπαράθεση με ή χωρίς ασεπ η οποία έχει συζητηθεί άπειρες φορές στο φορουμ.
ΘΕΜΑ: Εφημερίες πολυτέκνων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.http://dipe.kyk.sch.gr/wp-content/uploads/2017/09/%CE%95%CE%A6%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%95%CE%A3-%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%A4%CE%95%CE%9A%CE%9D%CE%A9%CE%9D-003_signed.pdf
.....ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ PDE ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.
Κατά την γνώμη μου, όλο αυτό το χάος οφείλεται στην ανυπαρξία ενός ενιαίου και λογικού συστήματος αξιολόγησης προσόντων: πτυχία, προϋπηρεσία ή οποιοδήποτε προσόν που θα κάνει κάποιον καλύτερο για μια συγκεκριμένη θέση εργασίας και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Τα κοινωνικά κριτήρια (έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω) οδηγούν στις μεγαλύτερες αδικίες. Ο καθένας αντιλαμβάνεται και είναι απολύτως φυσιολογικό (να με διορθώσει ένας ψυχολόγος αν έχω άδικο), το πρόβλημα του ως σημαντικότερο.Και αισθάνεται αδικημένος όταν κάποιο άλλο πρόβλημα θεωρείται "βαρύτερο". Οι αδύναμοι πρέπει να πάρουν βοήθεια από την κοινωνία για να μπορούν να εξασφαλίζουν της απαραίτητες συνθήκες για να ξεκινήσουν από την ίδια αφετηρία με τους υπόλοιπους στην διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας.
....Να τις κάνουμε τις τούμπες μας τώρα ή μετά....τιμητές των πάντων