0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ανήκω κι εγώ στους εκπαιδευτικούς που έχουν υποβάλει αίτηση μετακίνησης μέσω του ΕΣΚ. Να σημειώσω ότι ήδη με έχουν καλέσει για συνέντευξη δύο φορείς που ήταν στις προτιμήσεις μου. Μάλιστα στον έναν από αυτούς δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος. Ρωτάω λοιπόν εύλογα: Με ποιο δικαίωμα το Υπουργείο Παιδείας μου στερεί τη μετακίνησή μου σε άλλον φορέα μόνο και μόνο επειδή υπάρχει οργανικό κενό στην ειδικότητά μου; Θα ήταν πιο έντιμο να αποσυρθεί το συγκεκριμένο υπουργείο από την κινητικότητα, αφού δεν επιθυμεί τη μετακίνηση των υπαλλήλων του σε άλλα υπουργεία. Ξεχνάει το υπουργείο ότι υπάρχουν και εκπαιδευτικοί που έχουν αποκτήσει αυξημένα προσόντα και επιθυμούν τη μετακίνησή τους σε άλλη υπηρεσία όχι κατ ανάγκη επειδή βρίσκονται μακριά από τον τόπο συμφερόντων τους αλλά επειδή θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Ίσως τελικά η δικαστική προσφυγή είναι η μόνο λύση για όσους έχουμε έννομο συμφέρον και ο φορέας υποδοχής δηλώνει ότι μας προσλαμβάνει.
Αρα είναι πολύ πιο δύσκολο να αποδεσμευθούμε σε σχέση με υπαλλήλους άλλων υπουργείων..αυτό θες με άλλα λόγια να πεις.Γιατί έκανα κι εγώ αίτηση τωρα πρόσφατα μέσω ΕΣΚ και πραγματικά δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι!
Καλησπέρα και από μένα. Υπάρχει κάποιος συνάδερφος που να έχει κάνει αίτηση και να έχει κάποια επιπλέον πληροφόρηση για το αν μας αποδεσμεύσουν ή όχι ?Η αποδέσμευση για να συμμετέχουμε στη διαδικασία δεν σημαίνει αυτόματα και αποδοχή από τον φορέα προέλευσης.
Δε λέω να ασχοληθούν και με τους αναπληρωτές αλλά ας μας δώσουν έστω το δικαίωμα να συμμετέχουμε. Δεν σημαίνει ότι όσοι αποδεσμευτούν θα επιλεγούν κιόλας στις θέσεις που έχουν δηλώσει...
Ενημερωτικό σημείωμα που έστειλα στους αιρετούς και την ΟΛΜΕ για ενημέρωση, και φυσικά έκαναν την πάπια. Νομίζω ότι απαντά στις ανοησίες διοικητικών περί ισχύος του νόμου του 1988, και τις αρλούμπες του ΚΥΣΔΕ περί εκχώρησης οργανικών και πιστώσεων. Ενημέρωση σχετικά με τις μετατάξεις μέσω του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας Σκοπός του παρόντος σημειώματος είναι η ενημέρωση των συναδέλφων εκπαιδευτικών για το νομοθετικό πλαίσιο, την υφιστάμενη νομολογία και τις εγκυκλίους που διέπουν τις μετατάξεις μέσω του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας, όπως αυτό θεσπίστηκε με τον Ν. 4440/2016 (ΦΕΚ Α΄ 224/2.12.2016) και εφαρμόζεται από τις 15-9-2017, και την μέχρι τώρα εφαρμογή του από την Διοίκηση του Υπουργείου Παιδείας. ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ – ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ - ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ 1) παρ. 6 του αρθ. 3 του Ν. 4440/2016 που αναφέρει ότι «Οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δύναται να μεταταγούν ή να αποσπαστούν σε φορείς της παραγράφου 1 μόνο μέσω του ΕΣΚ, τηρουμένων των ισχυουσών διατάξεων για την αποδέσμευσή τους από την άσκηση εκπαιδευτικών καθηκόντων.» 2) παρ. 1 του αρθ. 19 του Ν. 4440/2016, στην οποία αναφέρεται ότι « Κάθε γενική ή ειδική διάταξη για τη διενέργεια απόσπασης ή μετάταξης που αντίκειται στις διαδικασίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει το ΕΣΚ καταργείται, με την επιφύλαξη του άρθρου 18, με εξαίρεση τις εξής ειδικές διατάξεις για τις αποσπάσεις: [...]», και στην συνέχεια του οποίου δεν εξαιρείται η ειδική περί μετατάξεων διάταξη της παρ. 7 του αρθ. 5 του Ν. 1824/1988, (ΦΕΚ Α΄ 96/30.12.1988), η οποία ανέφερε «Επιτρέπεται η μετάταξη εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες, καθώς και σε Ν.Π.Δ.Δ., εφ` όσον υπάρχει σύμφωνη γνώμη των διοικούντων αυτά οργάνων. Οι μετατασσόμενοι πρέπει να κατέχουν τα προσόντα του κλάδου στον οποίο μετατάσσονται. Η μετάταξη γίνεται σε κενή θέση ύστερα από αίτηση του ενδιαφερομένου, γνώμη των αρμόδιων υπηρεσιακών συμβουλίων και κοινή απόφαση των αρμόδιων κατά περίπτωση υπουργών.» 3) παρ. 3 του αρθ. 19 του Ν. 4440/2016 που αναφέρει «Με την επιφύλαξη του άρθρου 18, καταργούνται από την ημερομηνία έναρξης εφαρμογής του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας, στις 15.9.2017, [...] τα άρθρα 71, 72, 74 και 75 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007, Α ́26), [...]», στα οποία προβλέπονταν κοινή απόφαση των οικείων Υπουργών για την διενέργεια μετατάξεων από υπηρεσία σε υπηρεσία και η διατήρηση σε ισχύ ειδικών διατάξεων πουπροβλέπουν μετατάξεις. 4) αρθ. 13 του Ν. 4440/2016 περί μετάταξης σε άλλη υπηρεσία που αναφέρει«Το άρθρο 71 του Υπαλληλικού Κώδικα αντικαθίσταται ως εξής:Άρθρο 71Μετάταξη σε άλλη υπηρεσία1. Η μετάταξη σε άλλη δημόσια υπηρεσία, ήτοι η μετακίνηση του υπαλλήλου από την υπηρεσίαστην οποία ανήκει η οργανική θέση του σε κενή οργανική θέση άλλης υπηρεσίας, σε κλάδο τηςίδιας ή ανώτερης κατηγορίας, για την οποία έχει τα απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα,διενεργείται για την κάλυψη πάγιων αναγκών σύμφωνα, με τις προβλεπόμενες διαδικασίες στοΕΣΚ. [....]» 5) η ερμηνεία των άνωθεν αναφερόμενων διατάξεων στην αποδεκτή από τον Υπουργό Παιδείας υπ’ αρ. 273/2017 Γνωμοδότηση του Γ΄ Τμήματος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΑΔΑ: Ω62ΠΟΡΡΕ-9ΡΤ) επί ερωτήματος της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Παιδείας σχετικού με μετατάξεις, με τίτλο «
Ένα σοβαρό θέμα για τις μετατάξεις αυτές είναι το "65%". Δηλαδή πώς θα εφαρμοστεί αυτό. Δίνω ένα παράδειγμα:π.χ. Δ.Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ (τυχαία η περιοχή, τυχαία και τα νούμερα), μιλάμε πάντα για μόνιμους:Φιλόλογοι: ανήκουν 100 (με οργανική ή διάθεση ΠΥΣΔΕ)Υπηρετούν: 50 και οι υπόλοιποι απουσιάζουν εκτός νομού ή με άδειεςΑποτέλεσμα: δεν γίνεται δεκτή η αίτηση γιατί είναι κάτω από 65ήΥπηρετούν: 70 και οι υπόλοιποι λείπουνΑποτέλεσμα: δεκτή η αίτησηΣτο παραπάνω, νομίζω ότι στους οργανικά ανήκοντες πρέπει να προστεθούν και τυχόν οργανικά κενά (αυτά που προέκυψαν τελικά μετά τις οργανικές τοποθετήσεις το καλοκαίρι του 2019).Γνώμη μου είναι ότι δεν θα προχωρήσουν αυτές οι μετατάξεις γιατί κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να εξειδικεύσει το άρθρο 4 του Ν.4440/2016 για τους εκπαιδευτικούς.