Σύνολο ψηφοφόρων: 179
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαβάζω για "ίσες ευκαιρίες" για νέους και μου ανάβουν τα λαμπατέρ....Θέλω να πιστεύω οτι τα γράφουν οι 25άρηδες που πήραν το προηγούμενο καλοκαίρι πτυχίο και όχι παλαιοί. Πώς είναι δυνατόν να μιλάμε για ίση αντιμετώπιση νέων χθεσινών συναδέρφων, με όλους τους άλλους 40+ που πέρασε η ζωή τους είτε διαβάζοντας για 3-4 ΑΣΕΠ είτε οργώνοντας την Ελλάδα είτε δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Και εμείς ήμασταν κάποτε 25 χρονών και πέρασαν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μας περιμένοντας τον πολυπόθητο διορισμό. Οι νέοι λοιπόν ας περιμένουν και αυτοί 5 10 χρόνια την σειρά τους όπως περιμένουμε και εμείς τα διπλάσια χρόνια 15 και 20.....
Ρε παιδια πολυ κακο για το τιποτα.Οσοι δεν εχουν προυπηρεσια θα δουλεψουν με τα ακαδημαικα μορια 2-3 χρονια.Μετα αυτος που εχει ελαχιστη προυπηρεσια θα κανει ενα μεταπτυχιακο και θα τον ξαναπερασει.Γιατι τοση φασαρια;Σε 4 χρονια απο τωρα οι πινακες θα εχουν την ιδια σειρα με τωρα
Μήπως να γίνουν οι διορισμοί με μοναδικό κριτήριο την ημερομηνία γέννησης;Η εκπαίδευση δεν είναι στρατός!!!Δηλαδή, όποιος είναι 40+ κρίνεται κατάλληλος για την τάξη και οι υπόλοιποι όχι??Οι σημερινοί 40+ γιατί δεν παραχώρησαν τη θέση τους στου τότε 40+ όταν ήταν 25+, αλλά έδωσαν 3-4 ΑΣΕΠ προσδοκόντας διορισμό;Όλα δικά μας τα θέλουμε μερικοι...
Μήπως να γίνουν οι διορισμοί με μοναδικό κριτήριο την ημερομηνία γέννησης;
Θα δουλεψουν με τα ακαδημαικα μορια? Διοτι ολοι πανω κατω τα ιδια μορια θα εχουν...οσο για το τι θα γινει σε 4 χρονια...πιστευω να το καταλαβαινετε ...ο τελευταιος θα εχει ΜΕΤΑδιδακτορικο...
Η οργή τω ν πολυτεκνων είναι απερίγραπτη!!Ερχεται μαύρο στις εκλογές!!
Ενας που εχει δουλεψει δυο χρονια αναπληρωτης χωρις μεταπτυχιακο θα μεινει απο εξω απο εναν μηδενικης με μεταπτυχιακο.Μετα απο δυο χρονια αν κανει μεταπτυχιακο τον ξαναπερναει
Οι πολύτεκνοι είναι οι πλέον ευνοημένη κατηγορία εκπαιδευτικών... διορίστηκαν τη τετραετία 2005-2009 χωρίς προϋπηρεσία, χωρίς ΑΣΕΠ, χωρίς μόρια, χωρίς ΑΣΠΑΙΤΕ, χωρίς, χωρίς ΤΙΠΟΤΑ....και στα μέρη τους, κοντά στα σπίτια τους....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...
Ναι αλλα ο αλλος θα κανει 2ο μεταπτυχιακο και θα τον ξαναπερασει ...και μετα ο αλλος θα κανει 2ο πτυχιο για να τον ξεπερασει ...και μετα αυτος που εχει 2 μεταπτυχιακα θα κανει διδακτορικο για να τον ξαναπερασει ...και μετα ο αλλος θα κανει 3ο πτυχιο για να τον ξαναπερασει... Και ζησανε αυτοι καλυτερα και εμεις χειροτερα...