0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Dimitris ειχα κάνει τη διαδικασία και για τα 2 μαζί και για ισοτιμια και για βαθμολογική αντιστοιχία, πέρασαν κοντά 6 μήνες για να βγει η ισοτιμία και μου ειπαν πως η βαθμολογική αντιστοιχία δεν είναι έτοιμη γιατί πρεπει πρωτα να αναγνωριστεί το Μεταπτυχιακό και μετά να γίνει αυτή η διαδικασια που δεν ξερω ποσο διαστημα ακομη θα μου στοιχίσει... Αναφορικά με την κατάθεση στην πρωτοβάθμια τελικά ζητείτε και η βαθμολογικη αντιστοιχία ή οχι;
Όταν κάνεις την αίτηση ΔΟΑΤΑΠ συμπληρώνεις χειρόγραφα( δεν αναγράφεται στην αίτηση) ότι θες και την βαθμολογία για να μην πλερώνεις παράβολο μετά .Στον ΟΠΣΥΔ συμπληρώνεις το ΜΠΣ και το καταθέτεις στην Διεύθυνση σου .Με ΙΕΠ δεν ασχολείσαι εσύ , το ξαποστέλνει η Δνση για συνάφεια .
Το 2015 έτσι ήτανε . Δεν νομίζω να άλλαξε κάτι . Τότε δεν το έγραφε η αίτηση και το συμπλήρωνες μόνος σου (στο μιλητό ήτανε η πληροφορία) . Και τότε 50 ευρώ ήτανε . Άρα τι έχεις να χάσεις εάν το γράψεις στην αίτηση (να γλιτώσεςι το 50ευρω)? Αφου η βαθμολογία δεν ενδιαφέρει κανέναν έτσι και αλλιώς . Και όσοι το ζητάνε που πατάνε ?Υπάρχει νομοθεσία ? Δεν το νομίζω !