0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδερφοι αναφερουν οτι ειναι λάθος η σειρά τους ειδικα η στηλη αα και το επιβεβαιώνω κι εγω...έγινε η εκκαθαριση απο τον εκκαθαρισμένο που υπήρχε στη γ φάση..; ευχαριστουμε
Παράθεση από: fiora στις Οκτωβρίου 17, 2018, 05:16:38 pmΕεεεε όταν σας τα λέω εγώ....συνάδελφοι η αίτηση των μειωμένου είναι πάντα ενεργή όταν τρέχουν οι όποιες προσλήψεις πλήρους αλλά παραμένει ενεργή μόνο για το νομό που έχει προσληφθεί ως μειωμένου....για αυτό στον εκκαθαρισμένο κακώς έχουν αφαιρεθεί και μας δημιουργείται η εντύπωση ότι έχουμε πιο καλή σειρά...Νομίζω πρέπει να συμπεριλάβουμε και τους μειωμένου στον εκκαθαρισμένο.[/quote 1) ή το υπουργείο λείπει ανακρίβειες2) ή συνέβη γιατί είναι ΕΣΠΑ. όσοι προσλήφθηκαν πέρσυ με ΕΣΠΑ δε μπορούσαν να πάνε στη γενική!Συνέβη γιατί είναι και τα δύο ΕΣΠΑ!!! Στάνταρ !
Εεεεε όταν σας τα λέω εγώ....συνάδελφοι η αίτηση των μειωμένου είναι πάντα ενεργή όταν τρέχουν οι όποιες προσλήψεις πλήρους αλλά παραμένει ενεργή μόνο για το νομό που έχει προσληφθεί ως μειωμένου....για αυτό στον εκκαθαρισμένο κακώς έχουν αφαιρεθεί και μας δημιουργείται η εντύπωση ότι έχουμε πιο καλή σειρά...Νομίζω πρέπει να συμπεριλάβουμε και τους μειωμένου στον εκκαθαρισμένο.[/quote 1) ή το υπουργείο λείπει ανακρίβειες2) ή συνέβη γιατί είναι ΕΣΠΑ. όσοι προσλήφθηκαν πέρσυ με ΕΣΠΑ δε μπορούσαν να πάνε στη γενική!
Γιατί πουθενά δεν αναφέρει το ΕΣΠΑ. Μιλάει για ΠΔΕ η τακτικό
εφοσον λοιπον τα επαλ ειναι εσπα πως μεταπηδουν σε αυτα οι αλλοι απο πδε ή τακτικο;κ παλι το ιδιο ειναι