0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Που δουλευεις; δεν απάντησες. Απάντησε πρώτα και μετά μιλάμε.
Είμαι από Πελοπόννησο και εργάζομαι στο βόρειο Αιγαίο.
καλά καλα... Φεύγεις για Πελοπόννησο από το νησάκι Κυριακή και φτάνεις Δευτέρα πρωί στον Πειραια. Μετά οδικώς για ... Πελοπόννησο χαλαρά ... φτάνεις Δευτέρα βράδυ.... μάλλον δεν έχεις ξανακάνει την διαδρομή... Πάντως συζητώντας το με άτομα εντός εκπαίδευσης μου είπαν δεν έχουν άδικο αυτοί που σας "βρίζουν" ότι έχετε πολύ καιρό να δουλέψετε σε δυσπρόσιτο....
Εκτιμώ που περιέγραψες το ταξίδι μου ωστόσο δε μπορώ να καταλάβω το "καλά καλά" το αρχικό σου. Και ούτε καν μου περνάει απ το μυαλό να σταματήσω στις 19/12. Δε το θεωρώ ηθικό αν θες να στο πω. Εσύ και απ τις 14 αν μπορείς. Τα φιλιά μου
Κλείνω και εγω το θέμα εφιστώντας την προσοχή στους συναδέλφους ότι το Υπουργείο δεν πρόκειται μάλλον να δώσει άδεια διευκόλυνσης φέτος. Και αυτό γιατί σύμφωνα με συζητήσεις με συναδέλφους έμπειρους , υπάρχει μια προσπάθεια μείωσης των διακοπών χριστουγέννων και πάσχα δηλ. όσων διακοπών έχουν θρησκευτικό "άρρωμα Αντ' αυτών θα υπάρξει η Λευκή Εβδομάδα, και πολλά άλλα... γενικά ευκαιρίες "χαλάρωσης" όπως θεματικη εβδομάδα και αφιερώματα σε ημέρες αφιερωμένες στον αθλητισμο κτλ....πολλά φιλια και .... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.....
Αγαπητέ-ή Learn, κατανοώ την αγωνία σου να βρεθείς κοντά στους δικούς σου, αν μάλιστα είσαι και σε δυσπρόσιτο.Αν το καράβι στην περιοχή σου δεν περνάει στις 21.12, οκ, απολύτως κατανοητό. Σε αυτή την περίπτωση το συζητάς με τον ίδιο τον διευθυντή. Το να αφήσει τους πάντες και να κλείσει το σχολείο δεν θα μπορούσα να το καταλάβω ούτε ως γονιός ούτε ως εκπαιδευτικός.
Αυτό δεν είναι σχετικό με το θέμα που συζητήσαμε.....αλλα θα γινει σχετικο εαν συνεχισουμε να εχουμε παρομοια νοοτροπία.Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν είναι σχετικό. Ένα σωρό ¨εκδηλώσεις και αφιερώματα, « Η τσάντα στο σχολείο», Λευκή Εβδομάδα , Θεματκή Εβδομάδα, Ημέρα κατά της Σχολική
Ναι, μιλάμε για μια παγκόσμια εβραϊκή συνωμοσία του Σόρος που θέλει ν' αφελληνίσει τα παιδιά μας ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ και να καταστρέψει Χριστούγεννα Πάσχα και Δεκαπενταύγουστο. Αντισταθείτε συνέλληνες. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ.