0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εφερε ενα σύστημα γιατι έπρεπε να το κάνει λογω δικαστικων αποφάσεων. Οι επόμενοι προφανώς και ειναι και λογικο θα θελήσουν να το αλλάξουν . Ειδικότερα εαν τελικά προσχώρησει και η Διαμαντοπούλου στην Νδ. Εαν λοιπόν εχει εφαρμοστεί το σύστημα με το που θα πει οτι το αλλαζω η Νδ εχει να ξεσπάσει τετοιος πόλεμος που αυτο που εγινε στον ασεπ του 98 θα ειναι τίποτε μπροστά σε αυτο που θα συμβεί. Και επειδη η παρουσα απο οτι εχω μάθει θελει να εφαρμοστεί ο νομος της θα το κανει ετσι ωστε να εχει και την αβαντα καποιων που ευνοούνται απο αυτο. Επισης την αβάντα των περισσότερων που μισουν τον γραπτό ασεπ
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μετράει ο γραπτός μόνο 30%. Να ισχύει όπως ο παλιός ΑΣΕΠ 100% και όλα τα υπόλοιπα (προϋπηρεσία , ακαδημαικά κτλ) να μετράν ώς προσαύξηση. Πιό δίκαιο νομίζω δίνοντας την δυνατότητα μέσω γραπτού να διεκδικήσουν θέσεις και νέοι αλλά και οι παλιοί με μεγάλη προϋπηρεσία γράφοντας απλά την βάση θα διορίζονται. Τόσο δύσκολο είνα να το καταλάβουν στο υπουργείο οτι αυτό που βγάλανε είνια μια παπάτζα και αυτό που λέει η ΝΔ είναι μισή παπάτζα
Μου γράψατε πολλά μαζεμένα και πραγματικά νιώθω αδυναμία να τα επεξεργαστω. Συγχωρέστε μου εκ των προτέρων την πιθανή αφέλεια μου και λύστε μου πάλι ορισμένες απορίες.Πρώτη απορία είναι ότι οι δικαστικές αποφάσεις βγήκαν τώρα; Αν αναφέρεστε στην 527 νομίζω έχουν περάσει τεσσερα χρόνια. Τότε η παρουσα κυβέρνηση ήταν στην αρχή αρχή της θητείας της. Τώρα είναι ένα βήμα πριν τις εκλογές. Εννοώ αν θες να εφαρμόσεις ένα σύστημα και να το εδραιωσεις δεν το κάνεις με ορίζοντα τετραετίας, αντί ολίγων μηνών;Η παρουσα κυβέρνηση ξέρει σίγουρα ότι η επόμενη θα κερδίσει και τις βουλευτικές και τις επόμενες που θα προκύψουν από την εκλογή προέδρου; Μπορεί π.χ. να κερδίσει τώρα η αντιπολιτευση, να μην προλάβει να κάνει διορισμους ως το Φεβρουάριο. Να μην αλλάξει το σύστημα. Και οι τωρινοι να ξανακερδισουν το 2020. Σε σχέση με το πάνω που προείπα έχουν χαθεί 5 χρόνια; Και για ποιο λόγο έχουν κάνει παντού διορισμούς πλην εκπαίδευσης όλα αυτά τα χρόνια;Τέλος μου λέτε ανοικτά ότι ένα υπουργείο αποφασίζει σύμφωνα με τις επιθυμίες μιας ομάδας και όχι με το σύνολο του ελληνικού λαού που πληρώνει φόρους και θέλει ένα υπουργείο που να παίρνει τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον των παιδιών του;
Για οσους δυσκολευονται να το καταλαβουν ΓΡΑΠΤΟΣ ΑΣΕΠ ΤΕΛΟΣ!!!
Για οσους δεν εχουν ΑΣΕΠ (ουτε για δειγμα) πρεπει να καταλαβουν οτι μετα την κυβερνητικη αλλαγη το Σεπτεβρη...συστημα Γαβρογλου γιοκ...αρχιστε διαβασμα...για το καλο σας...
Δεν ξέρω αν το σύστημα Γαβρόγλου θα εφαρμοστεί.... αλλά κυβερνητική αλλαγή δεν αναμένεται και δη το Σεπτέμβριο....υπομονή από Οκτώβρη βλέπουμε
Η xriana1 έχει δίκιο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις (τουλάχιστο μέχρι στιγμής, δεν έχω και τη μαγική σφαίρα) πάμε Οχτώβρη για εκλογές.