0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οκ ωστόσο το ερώτημα της πρεμντ παραμένει...έστω οτι ο 50ος του πίνακα ειδικής δουλεύει μειωμένου παράλληλη σε μια δ/νση ενώ έχει δηλώσει στην ίδια διεύθυνση και για πλήρους όπως και ο προηγούμενος (49ος). Ο 49ος όμως έχει δηλώσει την ίδια δ/νση μόνο πλήρους οπότε μένει άνεργος και περιμένει την επόμενη φάση. Στην επόμενη φάση, το κενό πλήρους σε ΤΕ, ποιός από τους δύο θα το πάρει; Θα πάει με τη σειρά του πίνακα κατάταξης στον 49ο ή προηγείται ο 50ος λόγω αναβάθμισης;
Το ερώτημά είναι το εξής: Ο 49ος έχει δηλώσει σε μια διεύθυνση και πλήρες και μειωμένο ωράριο και τον προσλαμβάνουν μειωμένο. Ο 50ος έχει δηλώσει μόνο πλήρες στην ίδια διεύθυνση οπότε σε αυτή τη φάση δεν τον προσλαμβάνουν. Στην επόμενη φάση προκύπτει κενό για πλήρες ωράριο. Το παίρνει τελικά ο 49ος είτε με αναβάθμιση είτε με αλλαγή ή ο 50ος;Το ρωτάω μιας και όπου να ναι θα δηλώσουμε περιοχές και θέλω να ξέρω τι παίζει με αυτά. Νομίζω ενδιαφέρει πολλούς το ζήτημα αυτό.Παλιά δήλωνα πρώτα τα πλήρη και μετά τα μειωμένου αλλά φέτος σκέφτομαι για τις περιοχές που με ενδιαφέρουν πιο πολύ να βάζω πρώτα το πλήρες και μετά το μειωμένο αλλά φοβάμαι μην την πατήσω....
Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Μήπως γνωρίζετε τι γίνεται σε περίπτωση μη αποδοχής της φετινής πρόσληψης μου ως αναπληρώτρια; Υπάρχει κάποια "ποινή" (πχ. να μην έχω το δικαίωμα αίτησης ως αναπληρώτρια για τα επόμενα 2 έτη); Επίσης, σε περίπτωση μόνιμου διορισμού εντός του έτους, η μη αποδοχή της θέσης μου ως προσωρινή αναπληρώτρια θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποιο κώλυμα σε έναν πιθανό διορισμό (πχ. δεν ήρθες αναπληρώτρια άρα δεν διορίζεσαι); Ευχαριστώ![/quoteΑ. Υπάρχει ποινή διετούς αποκλεισμού;Όχι δεν υπάρχει ποινή διετούς αποκλεισμού.Αν σας προσλάβουν και δεν παρουσιαστείτε ή παραιτηθείτε απλά δεν θα κληθείτε ξανά το τρέχον σχολικό έτος 2018-2019.
Ο πίνακας με τα καθαρά ποσά μισθοδοσίας αναπληρωτών βρίσκεται εδώ:https://xenesglosses.eu/2018/09/neos-pinakas-kathara-posa-ton-anapliroton-ekpaideftikon-analoga-m-k-metaptychiaka-arithmo-teknon/Αν έχεις συμπληρωμένα τα 8 χρόνια (δηλ.8*12=96 μήνες προϋπηρεσίας) τότε περνάς ήδη στο ΜΚ5.Για το μεταπτυχιακό υπολογίζεις +2 ΜΚ, άρα φτάνεις στο ΜΚ7...δηλαδή 1090
Στους μήνες προϋπηρεσίας εξακολουθεί να μην υπολογίζεται κάποιο διάστημα; Το χρονικό διάστημα από 1.1.2016 έως 31.12.2017 δεν λαμβάνεται υπόψη για μισθολογική εξέλιξη ?
Αυτό το διάστημα των 2 ετών έχει χαθεί μισθολογικά για πάντα. Δεν υπολογίζεται και δε θα υπολογιστεί ποτέ!