0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πιστεύω πως θα δωθούν όλα τα οργανικά κενά και όλες οι περιοχές, δεν έχω πληροφόρηση, εκτίμηση είναι.Πιθανόν ο Μπράτης να εννοεί αυτόΔηλαδή η προτεραιότητα να αφορά τις ΣΜΕΑΕ εντός της περιοχής μετάθεσης/απόσπασης/διορισμού κι όχι τις ΣΜΕΑΕ γενικά.Αυτό που λες προϋποθέτει περιοχή με ΤΕ κι όχι ΣΜΕΑΕ που συνήθως το αντίθετο συμβαίνει (για β/θμια λέμε).Άλλωστε δηλώνεις περιοχές προτίμησης διορισμού και τοποθετείσαι σε περιοχή ανάλογα με τη θέση σου στον πίνακα και τις προτιμήσεις των από πάνω.Νομίζω πως μόνο αν κόψουν οργανικά κενά ή περιοχές μπορεί να συμβεί αυτό που περιγράφεις αλλά ξαναλέω πως δεν το βλέπω.Με τον πρόσφατο νόμο που ψηφίστηκε, εξασφαλίζουν ότι σε κάθε περιοχή καλύπτονται πρώτα οι ΣΜΕΑΕ οπότε δεν έχουν λόγο να παρέμβουν ποια κενά θα δώσουν και ποια όχι.Οι υπόλοιποι αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες και τα ηθικά κηρύγματα βραδιάτικα. Καλά κάνει ο οποιοσδήποτε και κοιτάζει να τοποθετηθεί στον τόπο συμφερόντων του. Εκεί θα έχει καλύτερη ποιότητα ζωής και θα μπορεί να αποδίδει καλύτερα στη δουλειά του χωρίς να σκέφτεται πότε θα πάρει άδεια να δει την οικογένειά του ή πως θα μπορέσει να πάρει απόσπαση/μετάθεση.Δεν φταίει ο υποψήφιος αν αφήνει τα σχολεία χωρίς καθηγητές το υπουργείο!
Αυτή ή την επόμενη?
Μεχρι την αλλη Παρασκευη.
Το ΦΕΚ με τα ονόματα ξέρουμε ποτέ θα βγει;
Εδώ πάσχει να βγει το ΦΕΚ και θα αναλάβουμε υπηρεσία 1/9???