0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με ποια κριτηρια θα γινουν οι τοποθετησεις νεοδιοριστων; Αναμενεται αποφαση ή υπαρχει νομος;
Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία. Μπορεί κάποια/κάποιος να παρέθεσει την εμπειρία της/του για περιοχές όπως: Δ-Δωδεκανήσου,
Πως γινονται οι προσωρινες τοποθετησεις νεοδιοριστων;
Λήμνος: Σπίτια λίγα και άθλια με πολλή υγρασία (υπάρχει πανεπιστήμιο οπότε τα πιάνουν φοιτητές από τέλη Αυγούστου), υπάρχουν και ιδιοκτήτες που ανοίγουν το νερό με ωράριο να κάνεις μπάνιο-άθλιοι. Καφετέριες όλες όλες 4 που το βράδυ γίνονται και μπαράκια-οι δύο είναι της προκοπής. Αν δεν έχεις οικογένεια ή σύντροφο ήδη, δεν παίζει να βρεις εκεί....Από Νοέμβριο ως Απρίλιο δεν κυκλοφορεί ψυχή μετά τις 6....Αν δεν έχεις σύντροφο ή οικογένεια αυτά. Αν έχεις είναι οκ μια χαρά! Τώρα αν το δύο φορές τη βδομάδα το θεωρείς τακτική συγκοινωνία οκ, εγώ όχι. Αεροπλάνα πανάκριβα εννοείται και 30 ευρώ ταξί να πας από αεροδρόμιο στο κεντρικό χωριό-πόλη δεν το λες! Καράβια μεταμεσονύκτιες ώρες να φύγεις και ταξί απόσταση 3,5 ευρώ χρεώνεται για 10. Ταξί 11 όλα όλα, που δε δουλεύουν αν βρέχει ή έχει κακό καιρό, γιατί δεν αξίζει τον κόπο λένε-α ελάχιστη χρέωση 5 ευρώ, δεν είναι κορόιδα όπως οι ταξιτζήδες στην υπόλοιπη Ελλάδα να παίρνουν 3,5. Να πω κι ένα καλό: Φαγητό υπέροχο.
Μάλλον έχουμε εντελώς διαφορετική εικόνα για τη Λήμνο. Εμείς δεν είχαμε παράπονα ούτε από τους ιδιοκτήτες ούτε από τα σπίτια (εμένα με καλούσαν συχνά για φαγητό) και γείτονες μου κρεμούσαν ψάρια και τα έβρισκα γυρνώντας από το σχολείο (Μύρινας). Επίσης πολλοί έφυγαν ζευγαρωμένοι και παντρεύτηκαν συναδέλφους που γνώρισαν εκεί. Έχω τόσο ωραίες αναμνήσεις που σίγουρα θα ξαναπάω κάποια στιγμή όπως πολλοί συνάδελφοι που μαζεύονται και διοργανώνουν καλοκαιρινές διακοπες
Λήμνος: Σπίτια λίγα και άθλια με πολλή υγρασία (υπάρχει πανεπιστήμιο οπότε τα πιάνουν φοιτητές από τέλη Αυγούστου), υπάρχουν και ιδιοκτήτες που ανοίγουν το νερό με ωράριο να κάνεις μπάνιο-άθλιοι. Καφετέριες όλες όλες 4 που το βράδυ γίνονται και μπαράκια-οι δύο είναι της προκοπής. Αν δεν έχεις οικογένεια ή σύντροφο ήδη, δεν παίζει να βρεις εκεί....Από Νοέμβριο ως Απρίλιο δεν κυκλοφορεί ψυχή μετά τις 6....Αν δεν έχεις σύντροφο ή οικογένεια αυτά. Αν έχεις είναι οκ μια χαρά! Τώρα αν το δύο φορές τη βδομάδα το θεωρείς τακτική συγκοινωνία οκ, εγώ όχι. Αεροπλάνα πανάκριβα εννοείται και 30 ευρώ ταξί να πας από αεροδρόμιο στο κεντρικό χωριό-πόλη δεν το λες! Καράβια μεταμεσονύκτιες ώρες να φύγεις και ταξί απόσταση 3,5 ευρώ χρεώνεται για 10. Ταξί 11 όλα όλα, που δε δουλεύουν αν βρέχει ή έχει κακό καιρό, γιατί δεν αξίζει τον κόπο λένε-α ελάχιστη χρέωση 5 ευρώ, δεν είναι κορόιδα όπως οι ταξιτζήδες στην υπόλοιπη Ελλάδα να παίρνουν 3,5. Να πω κι ένα καλό: Φαγητό υπέροχο.Ήσουν σίγουρα στη Λήμνο;Κι άντε στον ιδιοκτήτη ήσουν άτυχος τα άλλα τί τα θες