0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ισχύει, ωστόσο για να λέμε και του στραβού το δίκιου, στη γενική τα οργανικά είναι γνωστά. Εκεί δεν υπήρχε δικαιολογία παρά μόνο η άρνηση δέσμευσης για μόνιμους διορισμούς, σε μόνιμη βάση, για κάθε διαγωνισμό.Στην ειδική μέχρι στιγμής τα κενά, τουλάχιστον για τους ΠΕ04, είναι της πλάκας. Η κατανομή θα γίνει κάποια στιγμή, πριν τους οριστικούς πίνακες, με ή χωρίς τα οργανικά κενά των ΤΕ στο τραπέζι. Επομένως πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις.
Ε πως δεν έχει, είναι δυνατόν? Αν πχ στους φιλολόγους είναι 100 (τυχαίο νούμερο) είναι δυνατόν να διορίσει 150;; Εγώ για αυτό πιστεύω ότι δεν έχουν ανακοινωθεί οι θέσεις και μου φαίνεται λογικό.Δεν αναφέρονται δηλαδή επειδή δεν τα έχουν υπολογίζει ποτέ και πιθανόν να προβληματίζονται για τη διαδικασία αυτή όχι επειδή έτσι προβλέπεται όπως στο ν. Διαμαντοπούλου! Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει.
Προφανώς οι θέσεις δεν θα είναι περισσότερες από τα υπάρχοντα κενά, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχει το πλήρες σκοτάδι για το για πόσες θέσεις διαγωνίζεται κάποιος.
Η προθεσμία αιτήσεων διορισμού στο ΑΣΕΠ είναι από 8 έως 24 Μαΐου 2019, ενώ η προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης είναι από 2 έως 30 Μαΐου 2019. Δεν έχει σημασία αν θα υποβληθεί πρώτα η αίτηση στο ΑΣΕΠ και ύστερα τα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης ή το αντίστροφο, αρκεί να γίνει η κάθε κατάθεση εντός της οριζόμενης προθεσμίας
Ερωτηση: Ενταξη στον επικουρικο με σεμιναριο και μτπχ στις επιστημες της αγωγης μοριοδοτείται με 20 μορια στον επικουρικο?
Τελικα ο επικουρικος ειναι μονο για αναπληρωση οχι για μονιμο διορισμο;
Ο επικουρικός μόνο για αναπλήρωση.Ο κύριος για μόνιμο διορισμό και αναπλήρωση.