0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω προσωπικα ειχα εγγραφο και προ 2013 και μετα απο αυτο και δεν ειχα ποτε προβλημα
Πώς την δηλώνουμε την προϋπηρεσία στον πίνακα Ι της έντυπης;Δηλώνουμε ξεχωριστά κάθε χρονιά που είμασταν;
Καλησπέρα αγαπητοί συνάδελφοι,Θα ήθελα κι εγώ βοήθεια σχετικά με την καταμέτρηση προϋπηρεσίας: πρόσληψη στις 3-12-18 με μειωμένο ωράριο (15 ώρες). Πόση υπολογίζεται;Σας ευχαριστώ πολύ! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους!
Ξαναδιαβάζοντας την προκήρυξη, αναφέρει"Ο υποψήφιος πρέπει να δηλώσει τα προσόντα ένταξης (κύριος ή επικουρικός πίνακας) στις αντίστοιχες θέσειςτης ηλεκτρονικής αίτησης. Αν ένα από τα προσόντα είναι ταυτόχρονα και μοριοδοτούμενο κριτήριο, ο υποψήφιοςπρέπει να συμπληρώσει και τα αντίστοιχα πεδία."
Κάποιος/α κάποια που έχει συμπληρώσει την ηλ. αίτηση μπορεί να απαντήσει;Δηλώνεις όλους τους κωδικούς των οποίων τα προσόντα διαθέτεις και μοριοδοτούνται (π.χ. 002 για το μεταπτυχιακό και 006 για το σεμινάριο ειδικής και 007 για τους 10 μήνες στην ειδική κτλ) ή αρκεί μόνο ένας;
θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει με τον υπολογισμό της προϋπηρεσίας;Με μειωμένο ωράριο η πρόσληψη είναι 8/11/2018 και η μετατροπή σε πλήρους είναι από 27/11/2018.Ευχαριστώ
Η πρόσληψη έγινε φέτος 15/3/2019 και είμαι μειωμένου ωραρίου 15 ώρες. Πως υπολογίζω την προϋπηρεσία;