0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά για άσους έχουμε δεύτερο μεταπτυχιακό, εκτός απο 2 στον αριθμό μεταπτυχιακών, βάζουμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο κουτάκι 2ο πτυχίο ΑΕΙ;
ΟΧΙΑΝ ΤΟ 2 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΤΕ ΑΡΙΘΜΟ 1ΣΕΛ 403Α2) Ως δεύτερο πτυχίο Α.Ε.Ι. ή ως δεύτερος μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών νοείται το πτυχίο ή ο μεταπτυχιακόςτίτλος σπουδών, αντίστοιχα, ο οποίος δεν αποτελεί τυπικό προσόν διορισμού για τον κλάδο για τον οποίο τίθεταιυποψηφιότητα.
Εδώ υπάρχει άλλη άποψη με τεκμηρίωσηhttps://docs.google.com/document/d/1crvd7zyHKJK5xw4okVw0OCcQHHyh8t9f2tdt6Ys7Pw4/edit?usp=drivesdk
ΟΧΙΑΝ ΤΟ 2 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΤΕ ΑΡΙΘΜΟ 1ΣΕΛ 403Α2) Ως δεύτερο πτυχίο Α.Ε.Ι. ή ως δεύτερος μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών νοείται το πτυχίο ή ο μεταπτυχιακόςτίτλος σπουδών, αντίστοιχα, ο οποίος δεν αποτελεί τυπικό προσόν διορισμού για τον κλάδο για τον οποίο τίθεταιυποψηφιότητα.Καλημέρα, είμαι ΠΕ61, στο πεδίο ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ποιον κωδικό επιλέγω; τον 002 λογικά; Επίσης, αριθμός μεταπτυχιακών, βάζω 2, αν εκτός από το πτυχίο έχω και μεταπτυχιακό; Έχω δύο μεταπτυχιακά εκτός ειδικής, βάζω 2 ή 3, έτσι κι αλλιώς ξέρω ότι το ένα θα μοριοδοτηθεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παιδιά να ρωτησω κάτι για τα χαρτιά που προσκομίζουμε ; Έχω μεταπτυχιακό του εξωτερικού περασμένο ήδη στον οπυσδ στην ενότητα 1 γράφω το μεταπτυχιακό κ την αναγνώριση του δοαταπ ή μόνο την αναγνώριση..γιατί κάτι τέτοιο καταλαβαίνω από την προκήρυξη αλλά δεν παίρνω κι όρκο
από πού το κατάλαβες αυτό;φυσικά και τα δύο[/quoteΧαίρετε... Αφού το μεταπτυχιακό του εξωτερικού είναι καταχωρισμένο στο ΟΠΣΥΔ, θεωρώ ότι δεν χρειάζεται η πράξη αναγνώρισης ΔΟΑΤΑΠ. ( ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ Ι, παράδειγμα 1.) Αν δεν είναι καταχωρισμένο, τότε είναι απαραίτητη η πράξη αναγνώρισης ΔΟΑΤΑΠ ( ΥΠΟΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ, παράδειγμα 2,3)]
8/11-26/11 είναι 19 μέρες. Υποθέτω ότι είχες 15 ώρες με το μειωμένο, άρα 19/30 * 15/23 = 0,413 του μήνα.Από 27/11 - 24/5 είναι 5 μήνες και 28 μέρες. Οι 28 μέρες είναι 0,933 του μήνα. Επομένως συνολικά θα έχουμε:0,413 + 5 + 0,933 = 6,346 μήνες. Δηλαδή 6 μήνες και 10 μέρες.