0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με το παράβολο τι έγινε Τελικά??
Συνάδελφοι θεραπευτές καλά αποτελέσματα σε όλους 🙂Στον κλάδο μου (στους εργοθεραπευτές) είμαι στη θέση 106 στον κύριο πίνακα από 400 άτομα συνολικά (που υπάρχουν και στον κύριο πίνακα και στον επικουρικό πίνακα).Ο κύριος πίνακας έχει 136 εργοθεραπευτές με παιδαγωγική επάρκεια.Είμαι πολύ ικανοποιημένη διότι αυτή η θέση μου προήλθε μόνο από ακαδημαικά προσόντα 🙂 και με βάση τα στοιχεία των προσλήψεων τα τελευταία χρόνια, η λογική λέει ότι θα εργάζομαι από του χρόνου αναπληρώτρια στην Αττική. Κάποιοι λένε στο διαδίκτυο ότι αν δώσουν 1300 από τις 4500 μόνιμες θέσεις στους εεπ και εβπ πανελλαδικά, μπορούν να γίνουν μόνιμοι οι πρώτοι 125 εργοθεραπευτές.Όπως και να έχει, κρατάω μικρό καλάθι για μόνιμους διορισμούς και προσωπικά μόνο Αττική θα δηλώσω όταν στο μέλλον μας καλέσουν για δήλωση περιοχών 🙂Εύχομαι και σε εσάς, δασκάλους και καθηγητές καλά αποτελέσματα 🙂 και ελπίζω από του χρόνου να ισχύουν οι νέοι οριστικοί πίνακες (αλλά να ανανεώνονται κάθε χρόνο, καθώς αυτό είναι πιο δίκαιο για όλους μας).
Σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν ατομα που καλουν τους απορριφθέντες λόγω παραβόλου (ανεξαρτήτου περίπτωσης) να κινητοποιηθούν μαζικά για να λάβουν επιείκεια και να μεταπηδήσουν απο τον πίνακα απορριπτέων, στους πίνακες κατάταξης. Αυτό ως κίνηση, σε περίπτωση (λεμε τώρα) αποδοχής του αιτήματος τους, δεν θα παραβίαζε την τήρηση της νομιμοτητας της διαδικασίας της προκήρυξης; Αναρωτιέμαι.
Αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Η πιθανότητα μιας τέτοιας εξέλιξης είναι ακριβώς μηδέν. Κάποιοι λέγαμε εδώ για το πως θα κατέληγε η ιστορία με το παραβολο. Ήταν απόλυτα ξεκάθαρο από τότε.