*

Αποστολέας Θέμα: Εκπαιδευτικοί με 2 και 3 επιτυχίες σε γραπτούς διαγωνισούς του ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 8046 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος magioladitis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ο μοριοδοτικος διαγωνισμός είναι συνταγματικός εφόσον ισχύουν κάποιες προϋποθέσεις. Για το 50% των θέσεων να μην μετρά καθόλου η προϋπηρεσία, να μετρά πλήρως η προϋπηρεσία του ιδιωτικού τομέα, να υπάρχουν θέσεις για πολύτεκνους, τριτεκνους και ΑΜΕΑ. Εφόσον δεν τα προβλέπει αυτά ο νόμος Γαβρογλου, οποιοσδήποτε από τις θιγομενες κατηγορίες προσφύγει θα μπορεί να παγώσει τους διορισμούς και φυσικά θα το κάνει.

Θα παγώσει ο διαγωνισμός για την ειδική αγωγή εκτιμάς;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος proypiresia

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
πάντως δεν θα είναι οι ασεπίτες αυτοί που θα παγωσουν τη διαδικασια

Αποσυνδεδεμένος anpapath86

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Θα παγώσει ο διαγωνισμός για την ειδική αγωγή εκτιμάς;
Αν κάποιος έχει έννομο συμφέρον και έχει προσφύγει γιατί όχι; Απλά δε νομίζω να υπάρχει κάποιος στην ειδική που να έχει προσφύγει.

Αποσυνδεδεμένος nikolopol

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 4.01
    • Προφίλ

Αυτοι που πιθανως θα την παγωσουν ειναι οι συλλογοι τριτεκνων και πολυτεκνων που εχουν προσφυγει μαζικα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος anpapath86

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Αυτό είναι πολύ πιθανόν. Εφόσον καταργείται ο γραπτός ΑΣΕΠ, καταργείται και η μοριοδοτηση του, καθώς δεν είχαν όλοι την ευκαιρία να δώσουν. Τριτεκνους, πολύτεκνοι και μηδενικής θα ρίξουν το νόμο.

sapore

• Επισκέπτης
ΔΕΝ έχει νόημα να το ξαναγράψω (ΞΑΝΑ μετά από επαναλαμβανόμενες φορές εδώ και 1 περίπου χρόνο):

Διορισμοί ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ δε πρόκειται να γίνουν τουλάχιστον ως το 2022.

Αλλά κανείς δε πρόκειται να "ακούσει", ούτε για πολλοστή φορά, ιδίως μετά τις αρχικές δηλώσεις στη

Αποσυνδεδεμένος manpan

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Φίλτατε protpiresia:Έχω βάλει κουτάκι σε όλη την χώρα ακόμα και προ των επιτυχιών μου με υψηλού βαθμούς.Το κονκλάβιο των προϋπηρεσιούχων σαν του λόγου σου μου επέτρεπε μόνο τα ψίχουλα της ωρομισθίας.

Αποσυνδεδεμένος pupsi

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όχι με λόγια, με έργα το άδικο πολέμα....
    • Προφίλ
Αν κάποιος έχει έννομο συμφέρον και έχει προσφύγει γιατί όχι; Απλά δε νομίζω να υπάρχει κάποιος στην ειδική που να έχει προσφύγει.
Όσοι παίρνουν πτυχίο, μεταπτυχιακό τον Ιούνιο και οι μηδενικής αλλά και όσοι περιμένουν αναγνώριση απο ΔΟΑΤΑΠ ήδη κινήθηκαν ..... Δεν ανήκω σε κάποια κατηγορία...τι γνωρίζω από συναδελφο

Αποσυνδεδεμένος proypiresia

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Φίλτατε protpiresia:Έχω βάλει κουτάκι σε όλη την χώρα ακόμα και προ των επιτυχιών μου με υψηλού βαθμούς.Το κονκλάβιο των προϋπηρεσιούχων σαν του λόγου σου μου επέτρεπε μόνο τα ψίχουλα της ωρομισθίας.

Αποσυνδεδεμένος manpan

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ωρομίσθιος εργάστηκα Μ Ο Ν Ο ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΟΥ 2002.Έγραψα πολύ υψηλά και στον γραπτό του 2004 και σε αυτόν του 2006.Δεν μονιμοποιήθηκα ενώ το δικαιούμουν ούτε καν πήγα έστω 1(!) χρονιά αναπληρωτής παρά το οτι το έγραφε το Σύνταγμα.Μα να φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης;

Υ.Γ.<<Υπέρμαχε του Συντάγματος>> θα μου απαντήσεις ή όχι;Από το 2004(!) εκλάπημεν ή όχι από τους υπουργούς με την μονιμοποίησή μας και την αναπλήρωση ή όχι;Γιατί γράφεις για <<ίση μεταχείριση και δίκαιη αντιμετώπιση κατά το Σύνταγμα.>>

Αποσυνδεδεμένος ΚΠ

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Μήπως πρέπει και εμείς ώς επιτυχόντες εκπαιδευτικοί να πιέσουμε και πολιτικούς εκτός απο τις δικαστικές προσφυγές; Υπάρχουν πολιτικοί που ενδιαφέρονται για την αξιοκρατία...Αλλιώς πάλι θα δούμε κάποιους άλλους επιτυχόντες ΑΣΕΠ να διορίζονται στο δημόσιο, όπως έγινε με τους επιτυχόντες του 1998 και εμείς για μια ακόμα φορά να αποτελούμε την εξαίρεση ως μόνιμα κορόιδα ...

"Συνάντηση το πρωί της Τετάρτης με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, είχε ο Γιώργος Καρασμάνης, (
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 31, 2019, 10:55:27 pm από ΚΠ »

Αποσυνδεδεμένος rrrrrr

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Μήπως πρέπει και εμείς ώς επιτυχόντες εκπαιδευτικοί να πιέσουμε και πολιτικούς εκτός απο τις δικαστικές προσφυγές; Υπάρχουν πολιτικοί που ενδιαφέρονται για την αξιοκρατία...Αλλιώς πάλι θα δούμε κάποιους άλλους επιτυχόντες ΑΣΕΠ να διορίζονται στο δημόσιο, όπως έγινε με τους επιτυχόντες του 1998 και εμείς για Ή αλλιώς τα μόνιμα κορόιδα.... μια ακόμα φορά να αποτελούμε την εξαίρεση...

"Συνάντηση το πρωί της Τετάρτης με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, είχε ο Γιώργος Καρασμάνης, (
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 02, 2019, 05:24:12 pm από rrrrrr »

Αποσυνδεδεμένος nikdim

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Θα συνταξιοδοτηθουν οι δικαιωθέντες και καποιοι θα επαναλαμβανουν το παρακατω...Τα ιδια λεει και ο ΠΕΑΔ-αρχης και οι εφαπτομενοι κυκλοι περι αυτου... >:(

δεν υπάρχει καμία τελεσίδικη δικαστική απόφαση που να υποχρεώνει τη διοίκηση να διορίσει όσους -πραγματικά και ηθικά- αδίκησε

Αποσυνδεδεμένος ΚΠ

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
δεν υπάρχει καμία τελεσίδικη δικαστική απόφαση που να υποχρεώνει τη διοίκηση να διορίσει όσους -πραγματικά και ηθικά- αδίκησε

Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν το χρονίζον θέμα των αδικιών να επιλυθεί πολιτικά με απόφαση του υπουργείου, αρκεί να υπάρχει η βούληση. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει και οι επιτυχόντες να κινητοποιηθούν.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)