0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο μοριοδοτικος διαγωνισμός είναι συνταγματικός εφόσον ισχύουν κάποιες προϋποθέσεις. Για το 50% των θέσεων να μην μετρά καθόλου η προϋπηρεσία, να μετρά πλήρως η προϋπηρεσία του ιδιωτικού τομέα, να υπάρχουν θέσεις για πολύτεκνους, τριτεκνους και ΑΜΕΑ. Εφόσον δεν τα προβλέπει αυτά ο νόμος Γαβρογλου, οποιοσδήποτε από τις θιγομενες κατηγορίες προσφύγει θα μπορεί να παγώσει τους διορισμούς και φυσικά θα το κάνει.
Θα παγώσει ο διαγωνισμός για την ειδική αγωγή εκτιμάς;
πάντως δεν θα είναι οι ασεπίτες αυτοί που θα παγωσουν τη διαδικασια
Αν κάποιος έχει έννομο συμφέρον και έχει προσφύγει γιατί όχι; Απλά δε νομίζω να υπάρχει κάποιος στην ειδική που να έχει προσφύγει.
Φίλτατε protpiresia:Έχω βάλει κουτάκι σε όλη την χώρα ακόμα και προ των επιτυχιών μου με υψηλού βαθμούς.Το κονκλάβιο των προϋπηρεσιούχων σαν του λόγου σου μου επέτρεπε μόνο τα ψίχουλα της ωρομισθίας.
Μήπως πρέπει και εμείς ώς επιτυχόντες εκπαιδευτικοί να πιέσουμε και πολιτικούς εκτός απο τις δικαστικές προσφυγές; Υπάρχουν πολιτικοί που ενδιαφέρονται για την αξιοκρατία...Αλλιώς πάλι θα δούμε κάποιους άλλους επιτυχόντες ΑΣΕΠ να διορίζονται στο δημόσιο, όπως έγινε με τους επιτυχόντες του 1998 και εμείς για Ή αλλιώς τα μόνιμα κορόιδα.... μια ακόμα φορά να αποτελούμε την εξαίρεση..."Συνάντηση το πρωί της Τετάρτης με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, είχε ο Γιώργος Καρασμάνης, (
δεν υπάρχει καμία τελεσίδικη δικαστική απόφαση που να υποχρεώνει τη διοίκηση να διορίσει όσους -πραγματικά και ηθικά- αδίκησε