0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέτρησα 20 κενά φιλολόγων στη Λέσβο, ξέρω ότι υπάρχουν άλλα 2-3, η Κεφαλονιά έδωσε 10 κενά φιλολόγων, 2,5 ακόμα υπάρχουν, 2 χημικών. Όποιος γνωρίζει κι άλλα , ας γράψει.
Οχι. Ούτε το υπουργείο έχει ανακοινώσει ποτέ κενά για αναπληρωτές Ούτε οι διευθύνσεις ανακοινώνουν για αναπληρωτές πριν την πρόσληψη. και οι δύο φοβούνται.κανα δυο διευθύνσεις και λίγοι αιρετοί μαρτυρούν τα κενά που δήλωσαν για προσλήψεις αναπληρωτών. Μετά την πρόσληψη μαθαίνεις σε ποια σχολεία έχει κενά. Οι διευθύνσεις (όχι όλες) ανακοινώνουν τα λειτουγικά κενά για μονίμους, που σε μεγάλο βαθμό είναι διαφοετικά από τα κενά για αναπληρωτές. Για αυτό και φοβούνται όπως είπα στην αρχή.
Στην πρωτοβάθμια γιατί δε φοβούνται τίποτα και ξέρουν οι περισσότεροι που θα βρίσκονται τον Σεπτέμβρη! Δηλαδή αν το μάθει αργότερα το κενό ο μόνιμος δε θα γκρινιαξει; Λέτε να θέλουν να βολέψουν τους αναπληρωτες; Κοιτούν πρώτα να εξαντληθούν ο τι 2 χουν και δεν έχουν για τους μόνιμους.Οι αναπληρωτές είναι β κατηγορίας.
Η μη ανακοίνωση εξυπηρετεί τους αναπληρωτές γιατί πρώτα καλύπτονται τα κενά από μόνιμους. Κι αν υπάρχει κενό που το πήρε αναπληρωτής στην α' φάση κι όχι διαθέσιμος ΠΥΣΔΕ τότε θα υπάρξει θέμα με τους μόνιμους. Αυτό φοβούνται.
Πριν μερικά χρόνια δούλευα αναπληρωτρια. Ήμουν σε φάση δύσκολη με προβλήματα σε εγκυμοσύνη,προβλήματα υγείας κλπ. Υπηρχε θέση στην περιοχή μου και την κρατούσαν μήπως και την διαλέξουν μόνιμοι!
που τα βρηκες; είναι αυτα που εδωσε ο Κορδης;