0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γίνεται προσπάθεια από το Υπουργείο να μειωθούν όσο γίνεται τα κενά στη Δ/θμια, έτσι ώστε οι προσλήψεις αναπληρωτών να είναι οι λιγότερες δυνατές.Όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε για τα κενά στην ειδικότητά σας μπορείτε να απευθύνεστε στις ΔΔΕ που σας ενδιαφέρουν, γιατί μέχρι σήμερα το μεσημέρι είναι υποχρεωμένες να καταχωρήσουν στον ΟΠΣΥΔ τα κενά.....Συνεπώς έχουν εικόνα και γνωρίζουν. Δεν μπορούν να σας αρνηθούν την ενημέρωση....
και εγω νομίζω ότι κατι δε παει καλα με τα κενα4600 πήρε περυσι στη γενικη 4600 ζήτησαν και φέτος αλλά λιγότερες θέσεις ? ?και ειδικότερα στις τεχνικές ειδικότητες είναι αρκετά λίγες οι θέσεις, σχεδόν οι μισές ( η Α φάση μαζί με τον πίνακα που παρουσίασε ο Κορδής χτες )δε νομίζω ότι οι συνδιδασκαλίες κάνουν τόση μεγάλη ζημιά..ναι θα τις μειώσουν λίγο αλλά όχι στο μισόούτως ή άλλως δε γίνεται σε όλα τα σχολεία αλλά στα μικρά τμήματαάρα πως γίνεται να παρουσιάζουν τις μισές προσλήψεις στις τεχνικές ειδικότητες ? ?κάτι δε στέκει, άσε που τα κενά που έχουν βγάλει κάποιες ΔΔΕ δεν υπάρχουν στον πίνακα του Κορδή τι τα κρύβουν...λες και δε τα είδαμε ..updatehttps://www.schooltime.gr/2019/09/18/enimerotiko-n-kordi-gia-tis-apospaseis-ekpaideutikon-kai-ta-leitourgika-kena/?fbclid=IwAR3CCtnHjlbPY3dDcsqo0W2O-3-ub3CJMcOH8AIctgdziA0oGnLBJ_-0LcYαναφέρει στο λίνκ''Με βάση τους πίνακες που σας παραθέτω τα εναπομείνατα λειτουργικά κενά μετά την Α φάση προσλήψεων αναπληρωτών στη Γενική Παιδεία ήταν στις 6 Σεπτεμβρίου 2895! Τα κενά αυτά φυσικά έχουν διαφοροποιηθεί μετά τις 32 αρνήσεις ανάληψης υπηρεσίας στην Α΄ φάση της Γενικής, τις τοποθετήσεις των ΠΥΣΔΕ και τις χθεσινές αποσπάσεις!Μετά την Α΄ φάση των αναπληρωτών τα υφιστάμενα κενά στη Δευτεροβάθμια Γενική Εκπαίδευση είναι πάνω από 60%! Είχαν δηλωθεί περίπου 4600 κενά και καλύφθηκαν τα 1719''2895+1719=4614ναι οκ, αυτά τα κενά είναι ότι είχαν ζητήσει για Α φάση, άρα είναι άλλα τόσα ++για τις επόμενες φάσεις..
Από το ''θα'' έως το ''να αρνηθούν'' την ενημέρωση, ένα τηλέφωνο είναι. Δοκιμάστε το και οι περισσότερες ΔΔΕ είναι πρόθυμες να εξυπηρετήσουν...
Και γιατί να μη δημοσιεύουν οι ΔΔΕ τα κενά, ώστε να υπάρχει διαφάνεια και εμείς να μην τους "ενοχλούμε";