0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελευταίες πληροφορίες 63 δάσκαλοι 37 νηπιαγωγοί 4500 γυμναστές και περίπου 5000 πληροφορικοι. 🤣🤣🤣🤣 Αισχροι
ακριβός αυτο να το δεις απο την ανάποδη, τα ιδια σου λενεη προκήρυξη είναι 10500 εκπαιδευτικώνδεν ειναι προκήρυξη ουτε των δασκαλων αποκλειστικά, ουτε φιλολόγων αποκλειστικά ουτε της οποιασδήποτε ειδικότητας αποκλειστικά ειναι για ΟΛΟΥΣ τους εκπαιδευτικούς σε 1βθμια και 2βμια
Ρε pausana με τα τρωκτικά κάθεσαι κ ασχολείσαι...Δε βλέπεις το μένος μερικών για τους δασκάλους? Τι περιμένεις να πουν?
Μου κανει εντυπωση που απο κανεναν δεν ακουγεται η λεξη κατανομες.... τα εχουμε αφησει στο ελεος κσι εμεις... αντι να πιεσουμε να καθομαστε και κανουμε.εικασιες... Εικασιες με χαρτη τις προσληψεις στην ειδικη κατι που κατα την γνωμη μου δεν θα ισχυσει στην Γενικη. Θα ελεγα να ειμαστε επιφυλακτικοι. Μην περιμενετε οτι θα γινουν διορισμοι και θα παρει λιγους γυμναστες ή πληροφορικους. Κατα την γνωμη μου θα παρει πολλους και απο τις 2 αυτες ειδικοτητες οπως εκανε και παλαιοτερα... ενα χαρτης προσληψεων της γενικης ειναι οι θεσεις του 2009....και εκει πολλες ειδικοτητες αντιστοιχα υπεραριθμες φαινοντουσαν αλλα πηρε πολλους...Δεν ειμαι ουτε γυμναστης ουτε πληροφορικος... αλλα πιστευω οτι το troktiko εχει δικιο .