nikonana, iosifina, jkost, stayros, victor123, t_p_m, Blake, dimisfl, porcupinetree, luojo, Fani 35 και 70 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω! Φίλη μου με ρώτησε χθες για τους επικουρικους πίνακες. Είχε καταθέσει πέρυσι το σεμινάριο ειδικής(κλάδος ΠΕ03) και με ρώτησε με ποια κριτήρια, σύμφωνα με το νόμο 4589, καθορίζεται η σειρά σε αυτούς τους επικουρικους πίνακες. Αν μετράει δηλαδή ο χρόνος κτίσεως του σεμιναρίου, μόνο η προϋπηρεσία ή όλα κριτήρια που ισχύουν και στους κύριους πίνακες. Αν και εργάζομαι τα τελευταία 6 χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα των επικουρικών και δεν γνώριζα. Ξέρει κανείς τι ισχύει;
Παρακαλώ, να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος:Είμαι ενταγμένη στον προσωρινό πίνακα αναπληρωτών με σχετικά καλή σειρά. Παράλληλα, ανήκω σε ευπαθή ομάδα (είμαι ΑΜΕΑ) και λόγω κορόνοϊού προσέχω πάρα πολύ. Πιστεύετε ότι, αν με πάρουν, υπάρχει κάποια πρόνοια για εμάς; Υπό άλλες συνθήκες θα ήμουν ενθουσιασμένη αν με καλούσαν να διδάξω, φέτος όμως φοβάμαι παρά πολύ να εκτεθώ στα μικρόβια μιας σχολικής τάξης.Ευχαριστώ πολύ.
Από τον Μάρτιο οι ευπαθείς ομάδες είχαν ειδική άδεια με γνωμάτευση γιατρού. Κάποιοι έκαναν και τηλεργασία. Νομίζω πως κάτι τέτοιο θα ισχύει και τώρα.
Ναι αλλά τότε δεν ήταν υποχρεωτική η μάσκα. Νομίζω πως εφόσον η μάσκα θα είναι υποχρεωτική οι πιθανότητες να κολλήσει κάποιος κορονοϊό ελαχιστοποιούνται οπότε ίσως να αλλάξουν τις προϋποθέσεις για την ειδική άδεια ώστε να δίνεται μόνο σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις. Ικασίες είναι όλα αυτά.