0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνω οτι δεν υπαρχει ασαφεια...εγραψα κατι που βγηκε απο το στομα της κυριας κεραμεως-ζαχαρακη και λοιπων απο τους 300.Εδω ομως μιλαμε για διορισμους και καποιοι συναδελφοι θα χασουν διορισμο απο την μεγαλοψυχια της ανεξαρτητης αρχης.Αληθεια τι θα γινει αν στην προκηρυξη γενικης υπαρξει πληρωμη διμηνου απο δεκαδες εκπαιδευτικους;;;;θα δειξει ο ασεπ την ιδια μεγαλοψυχια η' θα πει κυριοι συγνωμη τωρα γνωριζατε για σας ακυρο
Αν υπάρξουν εκπαιδευτικοί που μετά από οσα εγιναν στην ειδική, αφήσουν πάλι να λήξει η προθεσμία των αιτήσεων και πληρώσουν μετά τα 3 Ευρω, ε μάλλον είναι άξιοι της μοιρας τους. Δε νομίζεις;
εδω υπάρχουν εκπαιδευτικοί που έχουν πληρώσει παράβολο των 20 ευρώ...και όταν θα τους ακυρώσουν θα αναρωτιούνται γιατί ...
Η προκυρηξη γράφει πως δε θα λαμβάνονται υπόψη εγγραφα τα οποία εκδόθηκαν μετα της 03/02 όπου λήγει και η ηλεκτρονική αίτηση. Μπορεί κάποιος να μου πει αν θα εψω προβλημα σας Παρακαλω;
Που το γράφει ?Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση είναι η 12η Φεβρουαρίου 2020. Αν το είχες δηλώσει στην αίτηση που είχες κάνει στο ασεπ προλαβαίνεις να πας την πρωτοβάθμια για να το προσθέσεις, θα ενημερωθεί ο φάκελος σου στο οπσυδ και δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
To γράφει καθαρά: Όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν προσόντα, θα πρέπει να έχουν ημερομηνία έως 03/02 για να ληφθούν υπόψη σε αυτή την προκήρυξη.
Το μόνο που βρήκα είναι αυτό:Να κατέχουν τα απαραίτητα προσόντα/ιδιότητες/κριτήρια (π.χ. πτυχίο, ξένη γλώσσα), όπως και τα απαιτούμε-να πιστοποιητικά αναγνώρισης και ισοτιμίας των πτυχίων τους -εφόσον τα τελευταία αποκτήθηκαν στην αλλοδαπή, μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της ηλεκτρονικής αιτήσεως συμμετοχής.
Το υπουργείο παιδείας όμως έβγαλε ανακοίνωση πως τα δικαιολογητικά θα τα παραλαμβάνουν εως 12/2. Γιατί να χάσει τα μόρια ? Δεν το απέκτησε αργότερα η μετάφραση έχει ημερομηνία 4/2. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ζητήσει από την πρωτοβάθμια να το συμπληρώσουν στα δικαιολογητικά για να έχει το δικαίωμα ένστασης όταν βγουν τα αποτελέσματα
Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους. Εχω μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Μετέφρασα το πτυχιο των αγγλικών μου στη μεταφραστική υπηρεσία του Υπ.Εξ. μετα απο 2 λαθη δικα τους (σε ονομα και δική τους καθυστέρηση λόγω λαθος συνεννόησης μεταξυ τους) Απο 21/01 που τα πηγα και πληρωμή για επείγουσα παραλαβη τα παρέλαβα έτοιμα 04/02. Οπότε το έγγραφο γράφει μπροστά μεταφράστηκε 24/1. Το πρόβλημα είναι ότι λόγω των λαθών τους πίσω εχει σφραγίδα ότι έγινε επικύρωση του γνήσιου της μετάφρασης 04/02 οπως εγινε και η παραλαβη εκείνη την ημέρα. Επίσης έχει και στρογγυλή σφραγίδα με υπογραφή στη συγκεκριμένη ημερομηνία. Η προκυρηξη γράφει πως δε θα λαμβάνονται υπόψη εγγραφα τα οποία εκδόθηκαν μετα της 03/02 όπου λήγει και η ηλεκτρονική αίτηση. Μπορεί κάποιος να μου πει αν θα εψω προβλημα σας Παρακαλω;
Άρα το λέει καθαρά - έως 24.02.2020 για βθμια και 03.02 για αθμια θα πρέπει να έχουν αποκτηθεί τα προσόντα.Αν το δεχτούν. Κάποιες δεν δέχονται τα εκπρόθεσμα και εδώ βλέπω να δημιουργούνται αδικίες. Πιθανόν, γιατί υπάρχει και ο μετέπειτα έλεγχος.