0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
9 στους 10 λένε ότι πρόθεση του υπουργείου είναι να πάμε με το τάδε σύστημα (υπουργείο, ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΚΥΣΠΕ,ΚΥΣΔΕ, συνδικαλιστές, εφημερίδες, sides, blogs,), πόσο αφελής πρέπει να είσαι για να μη θες να το καταλάβεις.
Προ κορονωιου.
Ολοι αυτοι μην ξεχναμε φυσικα οτι λεγανε οτι τελικους πινακες Ειδικης θα ειχαμε τελη Φλεβαρη 100%.
Καταρχην αλλη η προκυρηξη στην ειδικη αλλη στην γενικη. Εγιναν 2000++++ ενστασεις κυριως για το παραβολο. Προσωπικα βλεπω ολες τις διευθυνσεις να λενε στα σιτε οτι η διαδικασια ολοκληρωθηκε και καλουν τους υποψηφιους να δουν τα μορια τους. Η πληροφορηση που εχω μιλαει για αναπληρωτες Σεπτεμβρη και διορισμους Δεκεμβριο οποτε αναιρω το 9μηνο που περιγραφεις. Παμε τωρα στο πχ που αναφερεις και στο αντιστρεφω στο παλαιο. Εισαι στο 200 και προσλαμβανεσαι. Και εγω στο 205 και δεν!!!!! στο νεο συστημα ομως εχω ενα παιδι παραπανω η ενα μεταπτυχιακο και σε ξεπερναω οταν και εφοσον βγουν οι πινακες!!!!!! Πηρες ομως οπως λες εσυ αλλα 9 μοριακια? δεν ειναι παρανομο αυτο για σκεψου το!!!!!Εδω περα τσακωνομαστε πραγματικα για το τι ειναι λιγοτερο η οχι παρανομο!
Με τους περσινους ειναι αντισυνταγματικο να πας αναπληρωτης με τους προσωρινούς ειναι αντισυνταγματικο; και αν ειναι και με τα δυο πότε και πως θα πάρει αναπληρωτές;
Και μη ξεχνάμε ότι άλλο η προκήρυξη της ειδικής με 2500+ενστάσεις λόγω παράβολου και άλλο της γενικής που τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ρεατ επειδή είσαι ασεπιτης-α που ήσουν όταν πηγαίναμε πάνω στον Γαβρογλου για τα μόρια ΑΣΕΠ. Το να γράφουμε στα πληκτρολόγια ώραια είναι αλλά η ομαδουλα της προϋπηρεσίας που ήταν αρκετά άτομα ήταν καθημερινά πάνω και το 84 εγινε120. Λοιπόν μπορεί να δώσαμε αγώνες ναι μπορεί και να χάσαμε αλλά μην μιλάμε όταν δεν συμμετέχουμε διότι τότε ψάχναμε να βρούμε με το κυάλια άτομα να πάμε επάνω. Αλλά οι ασεπιτες; Κυριλέ ..... ευελπιστούν στα δικαστήρια....όσο για αυτό θα πω και αυτό ......υπάρχουν άτομα που έχουν αποφάσεις που εκδόθηκαν πρότερα από αυτούς που διορίστηκαν και περιμένουν. Με τρικ της προηγούμενης ηγεσίας δεν διορίστηκαν. Δεν ξεπερνουν τους 80-85.Λοιπόν μην μιλάνε κάποιοι εδώ μέσα έχουν πολλά να μάθουν ακόμα!