0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από περιέργεια, τι ειδικότητα είσαι; Και επίσης αν μπορείς δώσε links με αυτά που πρέπει να μάθουμε. Εγώ προσωπικά ενδιαφέρομαι να μάθω.
Για να τα μάθεις, ξεκινάς από ΠΜΣ στην εκπαιδευτική πολιτική, διαβάζεις τις συνεδριάσεις της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων ,αποφάσεις αναστολής λειτουργίας σχολικών μονάδων ανά περιφέρεια, αποφάσεις ΠΥΣΔΕ και ξεκινάς με υπομονή διδακτορικό. Ένα λινκ δε φτάνει. Αλλά μια κουβέντα με έναν πληροφορικό-φιλόλογο σε διαθεσιμότητα από ΔΙΔΕ σε ΔΙΠΕ με δεκαετία+ ή έστω 3ετία στην πλάτη μπορεί να σου δώσει μια ιδέα του τί γίνεται και για ποιους λόγους.
Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω! Φίλη μου με ρώτησε χθες για τους επικουρικους πίνακες. Είχε καταθέσει πέρυσι το σεμινάριο ειδικής(κλάδος ΠΕ03) και με ρώτησε με ποια κριτήρια, σύμφωνα με το νόμο 4589, καθορίζεται η σειρά σε αυτούς τους επικουρικους πίνακες. Αν μετράει δηλαδή ο χρόνος κτίσεως του σεμιναρίου, μόνο η προϋπηρεσία ή όλα κριτήρια που ισχύουν και στους κύριους πίνακες. Αν και εργάζομαι τα τελευταία 6 χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα των επικουρικών και δεν γνώριζα. Ξέρει κανείς τι ισχύει;
Παρακαλώ, να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος:Είμαι ενταγμένη στον προσωρινό πίνακα αναπληρωτών με σχετικά καλή σειρά. Παράλληλα, ανήκω σε ευπαθή ομάδα (είμαι ΑΜΕΑ) και λόγω κορόνοϊού προσέχω πάρα πολύ. Πιστεύετε ότι, αν με πάρουν, υπάρχει κάποια πρόνοια για εμάς; Υπό άλλες συνθήκες θα ήμουν ενθουσιασμένη αν με καλούσαν να διδάξω, φέτος όμως φοβάμαι παρά πολύ να εκτεθώ στα μικρόβια μιας σχολικής τάξης.Ευχαριστώ πολύ.