Mars1, nikolas_pat, FLE, lilium1990, gibi, mig-fisikos και 39 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ήταν καλό πάντως...
Σκληρό τρολάρισμα αλλά χρειαζόταν σε μερικους. Ευγε φίλε hellas
Ε πως θα γινόταν;; Μ αυτούς που έχουν τα λιγότερα μόρια;;;Δουλευόμαστε ή δεν καταλαβαίνω κάτι;;;
Ευχαριστώ. Η πλάκα είναι πως από όλες τις προβλέψεις οι δικές μου είναι οι μόνες 100% σίρουρες. Δεν ξέρω για εσάς εγώ πάντως γέλασα με την ψυχή μου και ειδικά με το σχόλιο του mpakias33Άντε να βγούνε κάποια στιγμή να ξέρουμε τι μας γίνεται μπας και χαλαρώσουμε λίγο.
Υποχρεωτικά για 2 έτη στην θεση διορισμου αρθρο 62 ν4589/19 και αρθρο 66ν 4653/20 χωρίς δικαίωμα μεταθεσης η απόσπασης....πλην των ειδικών κατηγοριών που έχουν δικαίωμα απόσπασης
Εγώ ξέρω 2 περιπτώσεις που διοριστήκανε με την 3ΕΑ σε ΕΕΕΕΚ και ύστερα από αίτηση βελτίωσης θέσης χαιρετάνε και πάνε σε τμήματα ένταξης και τη δουλειά τους θα την κάνουν αναπληρωτές...
Ακριβώς είναι στη διάθεση.. πράγμα που δίνει το δικαίωμα στη διοίκηση να κάνει επανατοποθετησεις...οπότε και για όποιον λόγο κρίνει...
Κι όμως. Αυτή ήταν η διαδικασία που ακολουθούσαν με τον γραπτό ΑΣΕΠ. Έβγαινε ο πίνακας των διοριστεων και μετά τον "έσπαζαν" σε δύο σχολικά έτη. Η ειδική αγωγή δεν είχε διορισμούς σε δύο φάσεις.