0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρώτη σας είπα ότι πάμε για διορισμούς και κατανομές, πρώτη σας λέω ότι δεν θα γίνουν μέσα στο 2021 διορισμοί. Οι 5000 θα γίνουν μόνο για την 1γε το 2021. Για ββάθμια και ειδικότητες το 2022. Οι συζητήσεις για τις κατανομές έχουν παγώσει και δεν θα αλλάξει κάτι, είναι έτοιμες και για την 1 γε και για την 2 γε. Θα ανακοινωθούν σύντομα. Τα μηνύματα μένουν.
οι συζητήσεις για την κατανομή έχουν παγώσει. Πληροφορηθήκαμε ότι λόγω των προσλήψεων στην άμυνα δεν θα γίνουν οι διορισμοί των εκπαιδευτικών το 2021. Θα ξεκινήσουν από το 2022.
Κάποτε τα μηνύματα σου μας έφερναν προσμονή κι ελπίδα. Πλέον νιώθω πως δεν θέλω να σου απαντήσω και πολύ ευγενικά...Δεν ξέρω τι ρόλο παίζεις, αλλά απορώ γιατί δεν δείχνεις και τόσο στεναχωρημένη μ' αυτή την εξέλιξη. Φυσικά έχεις καταλάβει μόνη σου πως τα μηνύματά σου είναι αντιφατικά. Δεν μπορεί, σε κάποια από όλες τις δηλώσεις θα πέσεις μέσα..
Απο περυσι λεγαμε οτι η συγκεκριμενη συναδελφος ειναι πρωτοβαθμιας και οτι καλο θα ηταν να μην δινουμε βαση σε πολλα λεγομενα της . Ειναι διορισμενη νηπιαγωγος .
Τα χρήματα των αναπληρωτων( ΠΔΕ ΕΣΠΑ) δεν έχουν καμμία σχέση με τα κονδύλια των μόνιμων διορισμων....
Καταρχήν δεν ισχύει οτι προυπολογίζεται για όλο το χρόνο επειδή δεν ξέρουν πότε θα γίνουν οι διορισμοί. Αυτό θα γινόταν αν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολίαπότε θα προσληφθούν οι μόνιμοι (οπότε δεν ξέρει αν θα πληρώσει 12 μήνες ή 6 κτλ). Εδώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ακόμα και μάρτιο να βγούν οι διορισμοί αυτοί που θα διοριστούν κατα 99% δουλεύουν ως αναπληρωτές, οπότε σύμφωνα με το νόμο παραμένουν στη θέση τους ως το τέλος του διδακτικού έτους που λήγει 31/6 και παρουσιάζονται στη θέση του μόνιμου διορισμού 1/7). Θέλω να πώ οτι το κράτος ξέρει 1000% οτι θα πληρωθούν ως μόνιμοι απο 1/7 το νωρίτερο δυνατό. Θεωρητικά λοιπόν ακόμα και 1/1 να βγούν οι διορισμοί το μέγιστο δυνατο διάστημα που θα πληρώνει το κράτος είναι 6 μήνες. Το πόσο αυτό που έχει βγεί είναι ακριβώς τόσο. Επαρκεί για 5000-5500 χιλιάδες μισθούς για 12 μήνες ή 10000-11000 για 6 μήνες Χώρις να βάζω το χέρι μου στη φωτιά εγώ θα έβαζα στοίχημα οτι το ποσό αυτό δείχνει οτι όλοι οι διορισμοί θα γίνουν το 2021.(παραθέτω απο την εγκύκλιο δήλωσης αναπληρωτών: Υποψήφιος εκπαιδευτικός (ή μέλος Ε.Ε.Π. ή Ε.
Συντάσσομαι. Και όχι μόνο επειδή είναι το σενάριο που βολεύει, αλλά είναι και αυτό που στέκει περισσότερο λογικά, με βάση τις πιστώσεις που φαίνεται να είναι στον προϋπολογισμό και το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα γίνουν οι διορισμοί.