0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι να κάνουμε έχουμε περισσότερα κενά... get a life!
Οι κατανομές πρέπει να γίνουν με βάση τα οργανικά κενά, αναλογικά και με ποσόστωση ανά κλάδο.Αν γίνουν με οποιοδήποτε άλλο τρόπο πρέπει να δικαιολογηθούν από το Υπουργείο.Όποιος πιέζει για άδικες κατανομές τουλάχιστον να μην έχει λόγο για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελληνική εκπαίδευση.Όλα τα προηγούμενα χρόνια οι προσλήψεις σε κάποιους κλάδους ήταν υπερβολικές και περισσότερες από τις εκπαιδευτικές ανάγκες και εξυπηρετούσαν συντεχνιακές και άλλες πιέσεις, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα με τις υπεραριθμίες σε κάποιους κλάδους και τις ελλείψεις σε άλλους.Δε νομίζω ο Ελληνικός λαός να έχει ακόμα την πολυτέλεια να πληρώνει ακόμα, τις παραπάνω δυσλειτουργίες που δημιουργούν οι άνισες κατανομές.
τι να κάνουμε έχουμε περισσότερα κενά... get a life![/qte]Επίτρεψε μου να πω ότι αυτό το ξερει μόνο το υπουργείο.
Καλά τα είπες Mivalo.Kαι τί μου θύμισες τώρα! Εποχές επί φόρουμ του κεπ. Ο πρόδρομος του pde.Όσο για τον knkn όντως έπεφτε μέσα στις πληροφορίες του.
Μην το λες συνάδελφε.Χαρακτηριστικο παράδειγμα , πέρσι στο σχολείο που ήμουν, δύο καθηγητές άνω 65,ενώ μπορούσαν να φύγουν, επέλεξαν να μείνουν..Και μάλιστα τη χρονιά που ο covid θερίζει και ανήκουν σε υποτιθέμενη ευπαθή ομάδα/ηλικία.Δεν ξέρω τι σκέφτονται!