0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε έπεισε ο @Unscrupulous, βρε Αννα;Γιατί; Αφου εσύ έχεις πίστη! Εχεις καρδιά!
Διάβασα στο fb ότι η κατανομή αναμένεται την άλλη Παρασκευή.Δε θα δούμε κατανομή, αν δεν ακούσουμε στα μέσα ότι ζήτησε η Υπουργός συνάντηση με ΟΛΜΕ-ΔΟΕ. Μόλις γίνει αυτή η συνάντηση, για την οποία έχει δεσμευτεί, θα ακούσουμε την ίδια ή την επόμενη μέρα τα νούμερα.
Οχι φυσικά θα βγει και νομοθετικη ρύθμιση ετσι κι αλλιως για αυτους και δεν ειναι υποθεση ουτε εκτίμηση αυτο
Εγώ καθόλου. Το έγραψα και χθες: στην ανακοινωση της Κεραμέως για τους 11700 διορισμούς κάνει ειδική αναφορά στη σπουδαιότητα του σταθερού δεσμού ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής και τους μαθητες. Δεν το είπε για πλάκα αυτό, ούτε και χρειαζόταν. Το είπε για να 'πει' κάτι. Στην ειδική η κλήρωση έγινε 15/7, ημερομηνία που ακόμα δεν έχουμε φτάσει. Επίσης, μας νοιάζει να γίνει η δήλωση πριν τις 19/8 γιατί εκει είναι που δε θα τους αφήσει το σύστημα να κάνουν δήλωση.
Εγώ καθόλου. Το έγραψα και χθες: στην ανακοινωση της Κεραμέως για τους 11700 διορισμούς κάνει ειδική αναφορά στη σπουδαιότητα του σταθερού δεσμού ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής και τους μαθητες. Δεν το είπε για πλάκα αυτό, ούτε και χρειαζόταν. Το είπε για να στείλει μήνυμα. Στην ειδική η κλήρωση έγινε 15/7, ημερομηνία που ακόμα δεν έχουμε φτάσει. Επίσης, μας νοιάζει να γίνει η δήλωση πριν τις 19/8 γιατί εκει είναι που δε θα τους αφήσει το σύστημα να κάνουν δήλωση.
Ναι, αυτό λέω. Και από τη στιγμή που η Κεραμέως είπε ότι 1/9 θα είναι οι νεοδιοριστέοι στις θέσεις τους το θεωρώ δεδομένο ότι θα γίνει.