0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι ,σήμερα θα τρέξει η 1Γ .Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία !!
Πώς θα τρέξει η 1Γ εφόσον είναι στην ίδια πρόσκληση με άλλους κλάδους δευτεροβάθμιας και ξεκάθαρα γράφει ότι τρέχουν με σειρά αύξουσα τα ΠΕ της πρόσκλησης; Η Κίρκη είχε πάντα καλές πληροφορίες αλλά δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Επίσης κάποιοι κάνανε τις δηλώσεις τους και τις επιλογές τους με βάση αυτό το δεδομενο. Δε νομίζω ότι θ αλλάξει αυτό . Να παρανομησουν κόντρα σε μια πρόσκληση που οι ίδιοι φτιάξανε πριν μια εβδομάδα.
Εντωμεταξυ λόγω της σύγχυσης των ημερών, η σειρά ειναι η εξής;Επειδή τα εχω μπερδέψει ετσι παει; 1. Ανακοίνωση ονομάτων διοριστέων 2.ΦΕΚ3.αναληψη υπηρεσίας σε 5 ημέρες μετα την έκδοση του ΦΕΚ;
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ ο άσχετος. Η ανάληψη υπηρεσίας και η ορκωμοσία είναι το ίδιο πράγμα;; Γίνονται και τα δυο μέσα σ’ αυτές τις 5 μέρες;
Αυτό για την 1Γ δεν ήταν εκτίμηση αλλά πληροφορία . Ζητώ συγνώμη αν ήταν λανθασμένη . Ίσως δεν έπρεπε να την μεταφέρω .
Δευτέρα θα τρέξουν όλοι οι κλάδοι της πρώτης πρόσκλησης.
Απολυτη ησυχια!!!! Φανταζομαι οτι παμε για Δευτερα
Η πηγή μου μόλις μου είπε οτι το σύστημα δεν επιτρέπει την απενεργοποίηση ακόμα και των αιτήσεων που οι προθεσμία δεν έχει λήξει λόγω δοκιμών στο σύστημα για τυχόν λάθη κτλ και πως είναι 99% σίγουρο ότι πάμε για Δευτέρα.