0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο Υπουργειο ο προβληματισμος για την ορκομωσια ειναι διπλος: α)λογω της εποχης και β) λογω κορωνοιου.Το πιθανοτερο ειναι η ορκομωσια να μην ειναι δια ζωσης.
Και όμως να τον χαρείς. Λίγο πολύ όλοι την ίδια πορεία είχαμε . Να θυμάσαι πάντα ότι υπάρχουν και χειρότερες καταστάσεις , γιαυτο να χαιρόμαστε με το κάθε τι ωραίο στην ζωή μας. Να μάθουμε να εκτιμούμε πράγματα και καταστάσεις . Είναι σημαντικό . Να είμαστε ευγνώμων . Ξεκίνησα το 2001. Χωρίς καμία διακοπή . Πάντα με καλούσαν . Ποτέ ωρομίσθια ποτέ αναπληρώτρια. Έβγαζα προς το ζειν . Μονογονεϊκή οικογένεια . Με μικρό μωρό παντού . Νησιά , παραμεθόριο , σύνορα Τουρκίας . Τα καταφέραμε όμως . Επιβιώσαμε . Το 2013 έγιναν κάποιοι λίγοι διορισμοί …. Υπόλοιπομενοι του ΑΣΕΠ 2008. Θα έπαιρνε στην ειδικότητα μου 32 άτομα . Ήμουν το 20. Δεν διορίστηκα ποτέ. Διάγνωση κακοήθεια . Που να πήγαινα . Λέω ας είμαι υγιείς . Θα το παλέψω για την επόμενη φορά. Σκυλιασα. Είχα ήδη 2 ξένες γλώσσες , σεμινάρια , υπολογιστές και αναπηρία. Λέω θα κάνω μεταπτυχιακό. Τα κατάφερα . Όχι εξ αποστάσεως ….. κανονικά με παρακολούθηση . Συγχρόνως και αναπληρώτρια . Πάει και αυτό λέω . Προχωράμε .
Επιτελους μετα απο τοσα χρονια βλεπουμε διορισμους.
Συνάδελφοι στα κριτήρια τοποθέτησης η εντοπιότητα τι βαρύτητα έχει;
Συγχαρητήρια στους διορισθέντες!Καλη αρχή ! Έναν εκκαθαρισμενο μπορούμε να έχουμε;
Κάπου είχα δει ότι παίρνει 4 μόρια και αν θυμάμαι καλά και άλλα 4 η συνυπηρέτηση και άλλα 4 το ένα παιδί.