0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Λοιπόν η φαρμακοποιός μου, μου είπε ότι παρελαβαν rapid κ σιγουρα οχι self test.. Δλδ διενεργούνται μόνο από εξειδικευμένο προσωπικο. Αναρωτιέμαι τι πρεπει να γίνει..
https://www.esos.gr/arthra/72409/n-kerameos-den-tha-anoixoyn-prin-apo-pasha-gymnasia-dimotika-kai-nipiagogeiaΔεν θα ανοίξουν οι άλλες βαθμίδες ως το Πασχα.
]Κανένας πανικός! Τις γνώμες μας λέμε.Καθόλου καλά δεν κάνουν επιτροπή και Κεραμέως που θα τ' ανοίξουν τα Λύκεια! Αν οι έφηβοι κινούνται, όπως λες, ανεξέλεγκτα παντού, τότε γιατί να συνωστιστούμε στις αίθουσες; Για να κολλήσουμε όλοι οι υπόλοιποι που δεν πάμε σε υπόγεια πάρτυ και που μένουμε ευχαρίστως μέσα στο σπίτι μας ή που βγαίνουμε με μάσκες κι αποστάσεις; Κι όσο για τη θρησκευτική ευλάβεια στα test, αυτό που λες είναι για γέλια και για κλάματα. Ξέρουμε όλοι τι πρόκειται να γίνει... Όπως με τις περσινές υπεύθυνες δηλώσεις για τους λόγους υγείας που δεν επέτρεπαν στους μαθητές την παρακολούθηση των δια ζώσης μαθημάτων κι έκαναν όλοι τους σχεδόν διακοπές από τις 18/5...Με τα κρούσματα σε πολύ υψηλά επίπεδα, 3.500 - 4.500 καθημερινά, μαύρο Πάσχα φοβούμαι πως θα κάνει κι η Αττική, αλλά και γενικότερα...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
Δηλαδή χτες η Κεραμέως άφηνε να εννοηθεί ότι στόχος είναι τα γυμνάσια να ανοίξουν στις 19 αλλά σήμερα αποφάσισε να πει σε συνέντευξη ότι δεν υπάρχει τέτοια συζήτηση; Είμαστε σοβαροί; Κατά τ' άλλα φταίμε εμείς που δεν κάνουμε προγραμματισμό στην αρχή της χρονιάς και δεν λειτουργούν καλά τα σχολεία. Τι προγραμματισμό να κάνουμε, που μας αλλάζουν τα πάντα τελευταία στιγμή; ΠΟυ μας στέλνουν εγκυκλίους για δράσεις το προηγούμενο μεσημέρι και τις οδηγίες διδασκαλίας στις αρχές Οκτωβρίου; Τώρα δηλαδή εμείς δεν οφείλουμε να κάνουμε έναν προγραμματισμό με βάση το πότε ανοίγουμε δια ζώσης, και το πόσες εβδομάδες θα έχουμε (με ή χωρίς παράταση) και το αν θα γίνουν εξετάσεις; Αυτή είναι η ποιότητα της εκπαίδευσης για την οποία κόπτονται;
Προς τους αγαπητούς συναδέλφους.Έχω μια καλή ερώτηση και δεν περιμένω μια καλή απάντηση.Εν μέσω ωραρίου τηλεκεπαίδευσης έχετε χρόνο και για δημόσια σχόλια; Ο νοών νοείτω.....
Έχουμε διαλείμματα και κενά. γιατί σου κάνει εντύπωση; λες να γράφουμε εδώ κάνοντας μάθημα; εντάξει, αυτά τα κάνουν οι μαθητές, φαντάζεσαι να τα κάναμε κ εμείς;