0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που επιδιώκει η Κεραμεως είναι απευθείας μετάδοση από την τάξη για τον μαθητή που απουσιάζει. Αλλά προφανώς κ δεν πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο αποδεκτό.
Να λέτε καλά που υπάρχουν τα τεστ!!! 200 ήδη θετικοί της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητές και εκπαιδευτικοί. Και πού είστε ακόμη...όλοι ζούσαμε τον μύθο μας στην Ελλάδα και ήμασταν κινητές βόμβες.Εκτός αν δηλώνουν ψευδώς θετικοί για να μην έρθουν!!! χαχα
Μήπως να έχουμε και live μεταδόση στον skai;
Να σου πω την αλήθεια ειλικρινα εύχομαι να σηκώθηκαν θετικοί για να μην έρθουν γιατί αυτό το νούμερο είναι τρομακτικό για τόσο μικρό δείγμα πληθυσμού, κ μάλιστα πληθυσμού που αυτόν τον καιρό εργάζεται/διδάσκεται από το σπίτι!!!
εστειλα το παρακατω στο σχολειο και λεω να στελνω πριν καθε εξεταση, για το γαμωτο. τωωρα λεω να κανω και το τεστselftestΠρος τη δ/νση του σχολείου που εργάζομαι (και όποια αρμόδια θέλει αρχή), ενημερωτικά και σε πνεύμα συνεργασίας:Σχετικά με το selftest, ανάμεσα στ' άλλα:· Δεν ζητήθηκε η συναίνεση μου για την τέλεση της απλής αυτής ιατρικής πράξης. Ίσως, καλώς ή κακώς, θεωρείτο αναμενόμενη, σίγουρα όμως όχι δεδομένη.· Δεν ζητήθηκε η συναίνεση μου για την όποια παρουσίαση των αποτελεσμάτων της τέλεσης της πράξης ως προς το κομμάτι που αποτελεί το καθ' αυτό αντικείμενο της, δλδ της εξέτασης. Τεχνικά μπορεί ίσως η παρουσίαση εν μέρει να κριθεί ως απαραίτητη, εφ' όσον όμως αφορά εμένα και είναι προσωπικό μου δεδομένο, η συναίνεση ειναι ΠΙΟ απαραίτητη. Επιφυλάσσομαι για παν νόμιμο δικαίωμα μου σχετικά με τα ανωτέρω.Θα τονίσω οτι καμμία απολύτως αρχή δεν επιτρέπεται απο ενα πολίτευμα να τεθεί πάνω από την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του ατόμου, ούτε η ζωή, διότι τότε δεν μιλάμε για πολίτευμα αλλά για άλλη μορφή εξουσίας.