0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ψευδώς θετικά δεν παιζουν. Αν βγει θετικό, είσαι θετικός, σχεδόν σίγουρα. Ψευδώς αρνητικά, ουουου, πααααρα πολλα, γιατί όπως πολυ σωστά είπες jimy100, η αξιοπιστία θα πιασει πατο, λόγω κακής λήψης δείγματος. Εδώ το βιντεακι που κυκλοφόρησαν, έχει λάθος λήψη. Αν δείτε τις οδηγίες του self test τις γραμμένες, καμιά σχέση. Πολυ πιο διεξοδική λήψη, σε χρόνο κ τρόπο.
Ναι συμβαίνουν με τα πιο παλια rapid, που δεν είχαν μεγάλη εξειδίκευση κ ανιχνευαν κ άλλους κορονοιους. Υποτίθεται αυτά που πλεον κυκλοφορουν έχουν 100% εξειδίκευση. Βεβαίως μας πασαραν παλια rapid, ως self, οποτε θα δουμε κ ψευδώς θετικά.
Πώς ήταν σήμερα; Νέα από όσους πήγατε; Ένα θετικό κρούσμα σε μαθητή βρέθηκε στο σχολείο της γυναίκας μου και πέντε αρνητές του ιού της μάσκας κλπ έφεραν χαρτί για τη μη διενέργεια ιατρικής πράξης και κάτι τέτοια δεν ξέρω ακριβώς. Ζούμε σε μια μικρή κοινωνία φέτος με αρκετούς αρνητές. Τα παιδιά ήταν χαρούμενα και τα αδέλφια τους που είχα εγώ στο γυμνάσιο ήταν αρκετά δυσαρεστημένα που δεν πήγαμε κι εμείς σχολείο. Τον Μάιο πια!
Και τι έγινε με τους αρνητές της μάσκας με το χαρτί; Μπήκαν στις αίθουσες ή πήραν απουσίες;Οι δικοί μου πάλι, μαθητές λυπούνταν τ' αδέλφια τους που πήγαν στο σχολείο σε τέτοιο timing κι ούτε λόγος για στενοχώρια...