0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλα καλά.. αφού έχουμε σελφτεστ (άσχετα αν οι περισσότεροι, ειδικά μαθητές, το κάνουν εντελώς λάθος, δηλ. την μπατονέτα την έχουν για καθαριστικό μύτης...)
Με κλειστα σχολεία και τα κρούσματα είναι περισσότερα από όταν ήταν ανοιχτά. 😉😉😉😉
Κάποιοι είναι πιστοι κ κάποιοι δεν είναι. Οι πρωτοι φυσικά να ακουν τους καλογερους, αλλά για σχετικά θέματα. Για τα θέματα υγείας, και οι πιστοι κ οι μη πιστοι, να ακουν τους γιατρούς. Όπως πχ για ένα νομικό ζήτημα, θα ζητούσες συμβουλή δικηγορου κ οχι του μηχανικου πχ
....Για να σωθεί κάτι από το καλοκαίρι, καλό θα ήταν να κάτσουμε στα αυγά μας, να περιοριστούμε όντως!!! Και να εμβολιαστούμε. Τόσοι θάνατοι;;; Ανεπίτρεπτο!!! Δεν έχουν πάει να εμβολιαστούν οι μεγάλες ηλικίες...ακούνε τους καλογέρους, φίλοι μου, και όχι τους γιατρούς!!! Τέτοια μεσαιωνική, σκοτεινή κοινωνία είμαστε. Ποια πρόοδος, ποιος διαφωτισμός...δεν ήρθε από εδώ...ή κρατούσαμε ομπρέλα σαν πέρασε. Απογοήτευση...
Τα σχολεία κλειστά, τα παιδιά όμως τα απογεύματα βρίσκονται σε σπίτια, σε πλατείες, χωρίς καμία προφύλαξη. Τα λυκειόπαιδα κάνουν πάρτι με ποτάρες μέρα παρά μέρα. Στις πορείες, χιλιάδες λαού...στα εργοστάσια και στις βιοτεχνίες πηγαίνουν ακόμη με πυρετό...κολλούν ξανακολλούν, ε! κάποιοι θα πεθάνουν κιόλας, ποιος νοιάζεται!! Μεγάλη η ανευθυνότητα, η αδιαφορία των εργοδοτών σε αυτούς τους χώρους (κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις που κάνουν τεστ στο προσωπικό τους συχνά, δεν αρκούν)...με τη βρετανική μετάλλαξη να σαρώνει... Αν όμως είχαμε ανοιχτά τα πάντα, η κατάσταση θα ήταν διπλά δύσκολη. Το Πάσχα να το ξεχνάμε. Ήδη ακυρώσαμε τα εισιτήριά μας. Είναι κοροϊδία το ταξίδι στο ῾῾χωριό῾῾ με τόσους ανθρώπους στα νοσοκομεία. Οριακή η κατάσταση και εμείς σκεφτόμαστε το αρνί...τι γελοίοι που είμαστε!!! Για να σωθεί κάτι από το καλοκαίρι, καλό θα ήταν να κάτσουμε στα αυγά μας, να περιοριστούμε όντως!!! Και να εμβολιαστούμε. Τόσοι θάνατοι;;; Ανεπίτρεπτο!!! Δεν έχουν πάει να εμβολιαστούν οι μεγάλες ηλικίες...ακούνε τους καλογέρους, φίλοι μου, και όχι τους γιατρούς!!! Τέτοια μεσαιωνική, σκοτεινή κοινωνία είμαστε. Ποια πρόοδος, ποιος διαφωτισμός...δεν ήρθε από εδώ...ή κρατούσαμε ομπρέλα σαν πέρασε. Απογοήτευση...
Εσπερε πάνω σε αυτό, συζήτηση μεταξυ δυο γριων το πρωί στη γειτονιά μου: -καιρό έχω να σε δω, πουχαθηκες? - είμαι ανεμβολιαστη κ φοβάμαι να βγαίνω- ακόμα?? Μα γιατι?? - φοβάμαι παρενεργειες, ξέρω γω τι θα βγάλει το εμβόλιο μετά? - ελα καημένη, ποιο μετά?? Σάμπως κ παρενεργειες να έχει, θα τις προλαβεις?? Εκλαψα..