0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ μαζί σου. Ο λόγος που γράφω κάποιες φορές είναι γιατί βλέπω όλα αυτά που γράφεις στο μήνυμά σου και διάφορα παραπλανητικά στοιχεία. Έχω γράψει πολλές φορές ότι μπορεί να γράφει ο καθένας αυτό που υποστηρίζει χωρίς όλα αυτά που γράφεις κι εσύ, αλλά μάλλον φαντάζει δύσκολο.Όπως βλέπεις δεν αρκεί ο καλός τρόπος όταν σε προκαλούν.
Συγγνώμη. Δε σκέφτηκα πως μπορεί να μη γνωρίζεις την αγγλικά. Η 11η στήλη που ανέφερα, τιτλοφορείται Deaths/1M pop δηλαδή, Deaths per 1 Million population δηλαδή Θάνατοι ανά 1 εκατομμύριο πληθυσμού. Καληνύχτα.
Είπα ότι έχουμε αργυρό μετάλλιο σε νεκρούς, στην ευρωπαϊκή ένωση.
Σήμερα είμαστε δεύτεροι σε θανάτους ανά αναλογία πληθυσμού σε όλη στην Ευρώπη.
Αν θες για Ευρώπη συνολικά, τότε είμαστε πέμπτοι, σε νεκρούς ανά αναλογία πληθυσμού την τελευταία βδομάδα.1) Κόσοβο2) Σκόπια3)
Σε καταλαβαίνω αλλά, όπως πριν λίγο μου επιβεβαιώθηκε, όπως έχει ειπωθεί, αν βρεις έναν άνθρωπο που δεν αξίζει να του μιλήσεις και του μιλήσεις, χάνεις τα λόγια σου. Καλό σου βράδυ κ' καλή σου συνέχεια.
Αυτό είπες;Ό,τι να`ναι για να εκδηλωθούν τα υπαρξιακά;Αν ψάξεις ακόμα λίγο θα βρεις κι`άλλες χώρες, αν και είμαι σίγουρος ότι τις ήξερες από την αρχή!
Έχεις δίκιο συνάδελφε αλλά ως δημόσιο φόρουμ μας διαβάζουν πολλοί και οι εντυπώσεις μένουν.Καλή σου μέρα.
Σου απάντησα πάνω, στο ξαναλέω και εδώΚαι στο https://www.worldometers.info/coronavirus/, αν βρεις την στήλη NEW DEATHS/1M pop και σορτάρεις, θα δεις πάλι ότι το ίδιο με αυτό που υποστηρίζω εγώ λέει.Είμαστε δεύτεροι στην ευρωπαική ένωση σε νεκρούς ανά εκατομμύριο, για σήμερα χτες ...
Όταν λέμε Ευρώπη , εννούμε ευρωπαϊκή ένωση.Επειδή όμως κάποιοι σαν και σένα είναι πονηροί, το διευκρίνησα στο επόμενο μήνυμα.Για ψάξε να βρεις και άλλες χώρες.
Η έκφραση "αντιεμβολιαστές" είναι λάθος. Δεν το κατανοείτε??? Δεν αποτελούν τόσοι άνθρωποι μια κατηγορία. Μου θυμίζει το "κομμουνιστές" που λεγόταν παλιά και που περιλάμβανε απλά όποιον δεν συμφωνούσε με την "ηγεσία" ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Αυτό το επικίνδυνο τσουβάλιασμα θα μείνει σαν μαύρη σελίδα της σύγχρονης ιστορίας μας.
"Πρώτο Θέμα": Σημαντική αύξηση των θανάτων στην Ελλάδα τις πρώτες 26 εβδομάδες του 2021:https://www.protothema.gr/stories/article/1152102/idiaitera-dusaresti-anatropi-simadiki-auxisi-ton-thanaton-sti-hora-mas-tis-protes-26-evdomades-tou-2021/Ανάμεσα στα άλλα λέει "Αύξηση κατά 5.859 θανάτους (9,24%) σημειώθηκε σε σχέση με το μέσο όρο των πρώτων 26 εβδομάδων της εξαετίας 2015-2020 (63.416 θάνατοι)."Ο συγγραφέας προσπαθεί να βρει διάφορες λογικές εξηγήσεις. Συμπτωματικά (ή όχι) η αύξηση των θανάτων συμπίπτει με την έναρξη των εμβολιασμών.
Συνάδελφοι καλημέρα, εγώ πήρα μόλις σε ένα διαγνωστικό κεντρο και μου είπαν τιμή 20 ακόμη για rapid...