0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιλησα με τη vodafone. Το zerorating δεν ισχυει για καρτοκινητα. Κανει καποια καταναλωση δεδομενων. Ισχυει μονο για ορισμενα συμβολαια. Η μαθητρια μου εχει καρτοκινητο. Αρα τζιφος η δουλεια. Εγω εχω ενα καθολου φτηνο συμβολαιο. Παλι τζιφος η δουλεια. Αυτα! Και καλη μας μέρα!
Η μαθητρια μου ομως δεν εχει ασυρματο στο σπιτι γιατι δεν θελει ο πατέρας της. Ετσι το παιδι δεν εχει επιλογη
Ο μπαμπάς της δεν έχει βάλει καθόλου ασύρματο! Δεν έχουν modem , τίποτα από αυτά. κι έτσι το παιδί αγοράζει δεδομένα. Το σχολείο παρενέβη και θα του αγοράζει κάθε βδομάδα μια κάρτα δεδομένων του ενός Gb
Η κάρτα δεδομένων έχει 7 ευρώ. Με αυτά τα λεφτά, ίσως συμφέρει περισσότερο να κάνει ο πατέρας της μια αναβάθμιση στο σταθερό του τηλέφωνο, και να πάρει τηλέφωνο και ίντερνετ μαζί.
Εννοείται ότι το έχω γράψει από προχθές (που υποτίθεται ότι ξεκίνησε το "δωρεάν") στο helpdesk και ΔΕ μου έχουν απαντήσει.
3) Εγώ από πεποίθηση ΔΕ θα βάλω ΠΟΤΕ σταθερό (με >20
εχεις δίκιο. Ο μπαμπας της δεν το καταλαβαινει όμως
Σε αυτή την περίπτωση καταγγελία σε κοινωνικό λειτουργό ή ακόμα και σε δικαστικό.Δεν μπορεί ο ξεροκέφαλος πατέρας να καταστρέφει το μέλλον του παιδιού του.Αν ο λόγος είναι ότι φοβάται το wifi ο πατέρας, υπάρχει και το καλώδιο ethernet.
Σε αυτή την περίπτωση, αν μένεις σε πολυκατοικία, μπορεί να βρεις ένα γείτονα που τον εμπιστεύεσαι και σε εμπιστεύεται, και να μοιραστείς το ιντερνετ του δικού του σταθερού (με το αζημίωτο πάντα).Αν τώρα έχουμε καταντήσει να μην εμπιστευόμαστε κανένα, καλά παθαίνουμε αυτό που παθαίνουμε.