0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για ποιο λόγο να ξανατρέξει; Για να αποσπαστεί και το υπόλοιπο 10% (στη βθμια);
Όχι! Για να γίνουν με βάση τα πραγματικά κενα! Π.χ. η Α Αθηνών έχει τώρα πλεόνασμα 60 περίπου φιλολόγων. Εκτός αν έχω κάνει λάθος υπολογισμό.
α) Ο αριθμός των αποσπάσεων(μεγάλος ή μικρός ) είναι καθαρά επιλογή της εκάστοτε ηγεσίας του υπουργείου. Για λόγους που δεν είναι σαφείς (προφανώς αυξηση της χαμηλής δημοτικότητας της) η υπουργός αποφάσισε να γίνουν πολλές αποσπάσεις εφέτος.β) Τι σημαίνει "αίτηση επανεξέτασης" την οποία πολύ αιρετοί προτρέπουν να κάνουν οι εκπαιδευτικοί; Δηλαδή για πραδειγμαΔεν πήρα απόσπαση για
Δεν εννοώ την β Φάση αποσπάσεων. Εννοώ αίτηση επανεξέτασης (όχι ένσταση) για την Α φάση. (προσωπικά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο και με ποιο τρόπο ισχύει). Θα περιγράψω όμως τι είχε συμβεί το 2013Τότε επι Αρβανιτόπουλου οι αποσπάσεις ήταν ελάχιστες. Η σύζυγός μου δεν πήρε εφόσον είχε πολύ λιγότερα μόρια από την βάση. Δεν έκανε αίτηση επανεξέτασης. Τον Νοέμβριο και χωρίς να έχει ανακοινωθεί πρόσκληση για β φάση ανακοινώθηκαν επιπλέον αποσπάσεις. Σε αυτές πήραν απόσπαση άτομα με το 1/3 των μορίων από την σύζυγό μου. Σε επικοινωνία με τον αιρετό που είπε ότι εξετασαν τια αιτήσεις αυτών που είχαν κάνει αίτηση επανεξέτασης στην Α φάση και εφόσον υπήρχαν κενά έδωσαν αποσπάσεις. Του είπα ότι θα επρέπε να βγει εγκύκλιος που να καλεί σε β φαση κλπ. Απάντησε ότι αυτές οι νέες αποσπάσεις δεν ήταν
Συνάδελφοι κάθε χρόνο η ίδια γκρίνια. Δίνουν λίγες αποσπάσεις δεκάδες ανακοινώσεις με διαμαρτυρίες, δίνουν πολλές πάλι διαμαρτυρίες και υποψίες!! Επιτέλους τι θέλουμε;