billyss, emmaki, Amaliam και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άλλη μια ερώτηση...Δεν δήλωσα τα στοιχεία της συζύγου μου στην αίτηση μετάθεσης. Ωστόσο, φαίνομαι στο μητρώο στο teachers ως έγγαμος. Κάτι τέτοιο προκύπτει και από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης το οποίο απέστειλα στη ΔΔΕ. Από ότι είδα μοριοδοτηθηκα για το γάμο και τα παιδιά στα τελικά μόρια της αίτησης πριν την οριστικοποιήσω. Λέτε να έχω πρόβλημα; Βέβαια καλού κακού απέστειλα κι ένα αίτημα στη Δδε μέσω του teachers.
Τα στοιχεία συζύγου και τα τυχόν παιδιά είναι ήδη περασμένα . Το ότι μοριοδοτηθηκες το επιβεβαιώνει. Δεν έχω ακόμη οριστικοποιήσει τη δικιά μου και δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω αν την κάνεις εκτύπωση ή την κατεβάσεις μετά την οριστικοποίηση φαίνεται ακριβώς τι έχεις δηλώσει.
Τα στοιχεία συζύγου που φαίνονται στο σύστημα αφορούν στους/στις συζύγους που είναι εκπαιδευτικοί για τυχόν συνεξέταση αιτήσεων. Φαίνονται μόνο στοιχεία που έχει η ίδια βάση δεδομένων των εκπαιδευτικών...
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αφού την οριστικοποιησα, παρατήρησα ότι δεν ήταν περασμένα τα στοιχεία της συζύγου. Ωστόσο, όταν την έκανα, δε μου έδωσε τη δυνατότητα να περάσω τα στοιχεία της συζύγου μου. Προφανώς αυτό θα φανεί από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.