*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις  (Αναγνώστηκε 8505 φορές)

billyss, emmaki, Amaliam και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις
« Απάντηση #42 στις: Σήμερα στις 02:36:17 am »
Άλλη μια ερώτηση...
Δεν δήλωσα τα στοιχεία της συζύγου μου στην αίτηση μετάθεσης. Ωστόσο, φαίνομαι στο μητρώο στο teachers ως έγγαμος. Κάτι τέτοιο προκύπτει και από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης το οποίο απέστειλα στη ΔΔΕ. Από ότι είδα μοριοδοτηθηκα για το γάμο και τα παιδιά στα τελικά μόρια της αίτησης πριν την οριστικοποιήσω. Λέτε να έχω πρόβλημα; Βέβαια καλού κακού απέστειλα κι ένα αίτημα στη Δδε μέσω του teachers.

Τα στοιχεία συζύγου και τα τυχόν παιδιά είναι ήδη περασμένα . Το ότι μοριοδοτηθηκες το επιβεβαιώνει. Δεν έχω ακόμη οριστικοποιήσει τη δικιά μου και δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω αν την κάνεις εκτύπωση ή την κατεβάσεις μετά την οριστικοποίηση φαίνεται ακριβώς τι έχεις δηλώσει.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:33:43 »

Αποσυνδεδεμένος dimsoulis

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σήμερα στις 07:08:32 am »

Τα στοιχεία συζύγου και τα τυχόν παιδιά είναι ήδη περασμένα . Το ότι μοριοδοτηθηκες το επιβεβαιώνει. Δεν έχω ακόμη οριστικοποιήσει τη δικιά μου και δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω αν την κάνεις εκτύπωση ή την κατεβάσεις μετά την οριστικοποίηση φαίνεται ακριβώς τι έχεις δηλώσει.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αφού την οριστικοποιησα, παρατήρησα ότι δεν ήταν περασμένα τα στοιχεία της συζύγου. Ωστόσο, όταν την έκανα, δε μου έδωσε τη δυνατότητα να περάσω τα στοιχεία της συζύγου μου. Προφανώς αυτό θα φανεί από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Αποσυνδεδεμένος diamand

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Your eyes four hundred :)
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σήμερα στις 09:52:15 am »
Τα στοιχεία συζύγου που φαίνονται στο σύστημα αφορούν στους/στις συζύγους που είναι εκπαιδευτικοί για τυχόν συνεξέταση αιτήσεων.
Φαίνονται μόνο στοιχεία που έχει η ίδια βάση δεδομένων των εκπαιδευτικών...

Άλλη μια ερώτηση...
Δεν δήλωσα τα στοιχεία της συζύγου μου στην αίτηση μετάθεσης. Ωστόσο, φαίνομαι στο μητρώο στο teachers ως έγγαμος. Κάτι τέτοιο προκύπτει και από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης το οποίο απέστειλα στη ΔΔΕ. Από ότι είδα μοριοδοτηθηκα για το γάμο και τα παιδιά στα τελικά μόρια της αίτησης πριν την οριστικοποιήσω. Λέτε να έχω πρόβλημα; Βέβαια καλού κακού απέστειλα κι ένα αίτημα στη Δδε μέσω του teachers.

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σήμερα στις 11:58:23 am »
Τα στοιχεία συζύγου που φαίνονται στο σύστημα αφορούν στους/στις συζύγους που είναι εκπαιδευτικοί για τυχόν συνεξέταση αιτήσεων.
Φαίνονται μόνο στοιχεία που έχει η ίδια βάση δεδομένων των εκπαιδευτικών...

Ναι μπορεί γιατί ο δικός μου σύζυγος είναι εκπαιδευτικός. Το κοίταξα επειδή το έγραψε ο dimsoulis αλλά δεν το σκέφτηκα ότι φαίνεται μόνο όταν ο σύζυγος είναι εκπαιδευτικός. Όμως και το παιδί μου φαίνεται. Δεν ξέρω...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:33:43 »

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σήμερα στις 11:59:38 am »
Ευχαριστώ για την απάντηση. Αφού την οριστικοποιησα, παρατήρησα ότι δεν ήταν περασμένα τα στοιχεία της συζύγου. Ωστόσο, όταν την έκανα, δε μου έδωσε τη δυνατότητα να περάσω τα στοιχεία της συζύγου μου. Προφανώς αυτό θα φανεί από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Ελπίζω με το αίτημα να λυθεί το πρόβλημα. Και ένα τηλεφώνημα δεν βλάπτει.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33112
  • Τελευταία: kallp.
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1193541
  • Σύνολο θεμάτων: 19566
  • Σε σύνδεση σήμερα: 993
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)