*

Αποστολέας Θέμα: Μεταθέσεις  (Αναγνώστηκε 21539 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Απ: Μεταθέσεις
« Απάντηση #112 στις: Νοεμβρίου 10, 2025, 11:43:13 am »
Πότε βγαίνουν οι πίνακες με τα μόρια;

Πέρυσι ανακοινώθηκαν 01/12/2024. Υπάρχει και σχετικό άρθρο, που δημοσίευσε τη δουλειά που κάνει πάντα ο trust no one:
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/463501_metatheseis-ekpaideytikon-pinakes-me-tis-aitiseis-kai-ta-moria-ekpaideytikon

Η ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης δημοσίευσε τους οριστικούς πίνακες μορίων αιτήσεων μετάθεσης μετά την εξέταση των ενστάσεων στις 2/12/2024:
https://srv-dide-v.thess.sch.gr/portal/anakoinoseis/mainmenu-179/14459-oristikoi-pinakes-morion-aitiseon-metathesis-meta-tin-eksetasi-ton-enstaseon-3

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:41:22 »

Αποσυνδεδεμένος ashmoskonh

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Νοεμβρίου 10, 2025, 05:20:04 pm »
Πότε βγαίνουν οι πίνακες με τα μόρια;
Βάσει εγκυκλίου, 24/11 θα ανακοινωθούν. Κατόπιν έως 28/11, υπάρχει περίοδος ενστάσεων, αιτημάτων διόρθωσης κλπ.

Αποσυνδεδεμένος martian

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Νοεμβρίου 14, 2025, 03:03:16 pm »
συμπερασματικα:
στη θεση σου αρχικα θα εστελνα το συζυγο να καταθεσει (καλο θα ηταν να εχει κλεισει ενα ηλεκτρονικο ραντεβου πρωτα, ειδικα αν μενετε σε μεγαλη πολη) στο πρωτοκολλο του εφκα μία αιτηση με την οποια να αιτειται τη χορηγηση βεβαιωσης του οικειου ασφαλιστικου φορεα που να γραφει:
α)  ότι είναι ασφαλισμένος στον οικείο ασφαλιστικό φορέα
β)το χρονικο διαστημα κατα το οποιο εργαζεται στην συγκεκριμενη επιχειρηση (θα πρεπει να εργαζεται τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια  από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης)  γ) την εδρα της επιχειρησης και δ) οτι θα προσκομισει τη βεβαιωση αυτη η συζυγος στην υπηρεσία της προκειμενου να λαβει μορια συνυπηρετησης στην αιτηση μετάθεσής της.
Aν τυχον δε χορηγηθει η βεβαιωση αυτη τοτε να καταθεσεις στη ΔΠΕ την γραπτη (αρνητικη) απάντηση του εφκα ή μια ΥΔ του συζυγου για τη μη χορηγηση της βεβαιωσης
+
 τη βεβαιωση απο την ααδε (θα στη δωσει ο λογιστης) για την εδρα της επιχειρησης
+
τη βεβαιωση προυπηρεσιας του συζυγου που θα τη βρει στο
https://www.e-efka.gov.gr/el/elektronikes-yperesies/bebaiose-proyperesias
+
https://www.e-efka.gov.gr/el/elektronikes-yperesies/apodeiktiko-asphalistikes-enemerotetas

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να μου απαντήσετε. Εν τέλει, το πρόβλημα ήταν ότι εγώ. Είχα στείλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε ένα merged αρχείο και δεν είχαν μπει στον κόπο να κατέβουν παρακάτω να δουν αν έχει κάτι άλλο πέρα από τα ένσημα. Τώρα μου είπαν ότι είμαι εντάξει με τα ένσημα και τη βεβαίωση εργοδότη. Τι να πω.

Αποσυνδεδεμένος gio.tsil

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Νοεμβρίου 14, 2025, 03:29:29 pm »
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να μου απαντήσετε. Εν τέλει, το πρόβλημα ήταν ότι εγώ. Είχα στείλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε ένα merged αρχείο και δεν είχαν μπει στον κόπο να κατέβουν παρακάτω να δουν αν έχει κάτι άλλο πέρα από τα ένσημα. Τώρα μου είπαν ότι είμαι εντάξει με τα ένσημα και τη βεβαίωση εργοδότη. Τι να πω.
να εισαι καλα. Ομως μου εχει συμβει και μενα το ιδιο αλλες 2 φορές! δεν πηραν χαμπαρι οτι τους ειχα στειλει ενα αρχειο που ηταν μεγαλυτερο της μιας σελιδας..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33150
  • Τελευταία: Sofia14
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1195926
  • Σύνολο θεμάτων: 19587
  • Σε σύνδεση σήμερα: 611
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)