0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά τώρα σοβαρά? Ένας δεν μπορεί να πει τι αποδεικτικά θα στείλει για την επαγγελματική εμπειρία του? ΟΛΟΙ θα τα στείλετε , πείτε τι έγγραφα θα βάλετε στο φάκελο δεν είναι κρυφό. Ποστ 5ο....
Εγώ συνήθως βάζω βεβαίωση εργοδότη όπου αναγράφεται ειδικότητα,είδος απασχόλησης, χρονική διάρκεια και βεβαίωση ενσήμων από εφκα. Στο εφκα τη ζητάω ως βεβαίωση ενσήμων για ΑΣΕΠ ή για κάθε νόμιμη χρήση.
Ξέρετε αν μπορούμε να δηλώσουμε 2 ειδικότητες, ή αυτό αποτελεί λόγο απόρριψης? διαβάζοντας την πρόσκληση δεν βλέπου κάπου να το αποκλείει.
Αυτά ακριβώς έστειλα και εγώ. Στην προηγούμενη προκήρυξη πάντως είχα στείλει μόνο την
Καλά οι περσινοί αποκλεισμοί ήταν ανήκουστοι... Επίσης μη το συγκρίνεις με ΔΙΕΚ... Σε κάθε περίπτωση για να είσαι καλυμμένος για οποιαδήποτε δομή να βάζεις βεβαίωση εργοδότη γιατί εκεί αναφέρεται ξεκάθαρα η θέση εργασίας, το είδος απασχόλησης και η διάρκεια, ενώ στη βεβαίωση για ΑΣΕΠ φαίνονται τα ένσημα δηλ. ότι ήσουν ασφαλισμένος μισθωτός.
σας παρακαλώ διορθώστε με στο συλλογισμό μου:1) έχουμε από τη μια μεριά μια λίστα εκπαιδευτών που με αντικειμενικά κριτήρια έχουν καταταχθεί2) οι εκπαιδευτές δεν δηλώνουν προτιμήσεις ΚΔ
Να κάνω μια ερώτηση γίνεται να εισαι αναπληρωτής και να δουλεύεις και σε ΣΔΕ παράλληλα;Επίσης έψαξα και στο edu klimaka αλλα δεν μπορεσα να βρω πόσους ωρομίσθιους πήραν πέρυσι, εχεις κανενας κανενα πρόχειρο λινκ?Ευχαριστω!