0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ έπαιρνα από δημόσιο νοσοκομείο, αναγκαστικά. Άλλαξε κάτι;
εγω κ όσες κοπέλες γνωρίζω, παίρναμε απλή αναρρωτική που κάποια στιγμή την ενέκρινε η υγειονομική επιτροπή με βεβαίωση του γιατρού μας. Εγω την ανανέωνε κάθε 15 αλλά ξέρω κ κάθε μήνα. Δεν ξέρω αν λόγω νησιού θεωρούσαν λογικό ότι δεν θα παίρνουμε το καράβι να πάμε σε νοσοκομείο.
Αναρρωτικες δεν μπορείς ν παίρνεις συνέχεια.. κάποια στιγμή τελειώνουν οι μέρες .όποτε αναγκαστικά πρέπει μετά να παίρνεις επαπειλούμενη αν φυσικά υπάρχει πρόβλημα η συντρέχει λόγος να την πάρεις
Ευχαριστώ πολύ.... συντρέχει λόγος
Ελπίζω ο λόγος να είναι "περαστικός" καταρχήν.Μία συνάδελφος πήγαινε σε γυναικολόγο σε δημόσιο νοσοκομείο σε απογευματινό ραντεβού-που πληρώνεις- και της έγραφε άδεια επαπειλούμενης (χωρίς να συντρέχει και λόγος). Καλή τύχη.
Στο σχολείο μου ήμασταν τρεις συνάδελφοι την τελευταία τριετία που παίρναμε απανωτές αναρρωτικές 15ηνερες ή μηνιαίες για τουλάχιστον 4 εβδομάδες μαζεμένες η καθεμία μας συν κάτι σκόρπια 15μερα πριν λόγω εξωσωματικής κ άλλων θεμάτων (ηλικίας κ επιπλοκών). απλώς τα ενέκρινε η υγειονομικήεπιτροπή εκ των υστέρων. δεν μας ζήτησε κανεις χαρτι δημοσίου νοσοκομείου, διευκρινίζω όμως ότι καμία μας δεν ζήτησε την άδεια ως άδεια επαπειλούμενης κύησης, αλλά τη ζητούσαμε ως αναρρωτική, ως αναρρωτική εγκρινόταν χωρίς πρόβλημα κ έτσι περνούσε στο σύστημα. επίσης λόγω νησιού δεν είχαμε νοσοκομείο ούτε καν γυναικολόγο στο κέντρο υγείας. ίσως αυτό έπαιζε ρόλο. Τώρα πάντως η εγκυμοσύνη είναι λόγος για άδεια ευπαθούς ομάδας λόγω covid. εκτός αν τις έκοψαν κ δεν το έχω αντιληφθεί.
οι εγκυμονουσες εξακολουθουν να παίρνουν αδεια ευπαθους ομαδας λογω κορονοιου;
Στις περιπτώσεις αυτών των αδειών (εγκυμοσύνης, λοχείας, ανατροφής) δίνονται κανονικά τα μόρια της περιοχής διορισμού;