0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι το δα κ γω!! οσοι ειναι πε02 φιλολογοι δεν μπορουν να κανουν αιτηση? μοριοδοτουνται κανονικα ξερεις?
εγω εβαλα οχι, αν και διαβαζω οτι επειδη ειμαι φιλολογος και αυτοι στον ΟΑΕΔ γραφουν ΠΕ02, ΦΠΨ τωρα διαβαζω οτι η αιτηση θα απορριφθει... για να δουμε τι θα δουμε. εφοσον ομως ζητουν φπψ ας το επισημανουν μην τα κανει ο αλλος αδικα....
Οι ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ είναι Επαγγελματικές Σχολές, για αυτό δεν έχουν αντικείμενο διδασκαλίας οι φιλόλογοι γενικά.Η προκήρυξη ζητάει συγκεκριμένα ΠΕ02 Φιλοσοφίας, ΦΠΨ.
Παιδιά καλησπέραΕαν έχει κάποιος δυο πτυχία που να προβλέπονται από την προκήρυξη που το δηλώνει; Μοριοδοτείται από το δευτερο πτυχίο ή απλά μπορεί να κάνει δευτερη αίτηση, ή τίποτα από τα δυο;Επίσης είδα πως τους μήνες ανεργίας τους βγάζει αυτόματα το σύστημα. Επισύναψη
το καινούργιο φέτος: 1 αίτηση ανα κλάδο
Την ίδια ακριβώς απορία είχε η κολλητή μου ως απόφοιτη Φιλολογίας. Αναφέρουν όντως μόνο το ΦΠΨ, στο παράρτημα βέβαια με τους ενεργούς κλάδους, αναφέρεται και το ΦΠΨ και η Φιλολογία... Ψάξε βρες κοινώς...
Στο παράρτημα απλά αναφέρει τι ανήκει στο ΠΕ02. Αν κάνεις αίτηση και έχεις ψεύτικα στοιχεία δλδ δεν έχεις πτυχίο ΦΠΨ δε θα μπορείς του χρόνου να κάνεις τα χαρτιά σου εκεί. Σε περίπτωση που του χρόνου ζητήσουν πτυχίο φιλολογίας.
Ίσως ήταν δικό μου λάθος που μίλησα για "παράρτημα ενεργών κλάδων", ας πούμε λοιπόν στην "ενότητα των ενεργών κλάδων". Εκεί αναφέρει και τα δύο πάντως.
το πτυχίο ξένης γλώσσας πάντα το καταθέτεις σε φωτοτυπία του πρωτοτύπου με συνημμένη τη μετάφραση απο δικηγόρο. Αν λείπει το ένα από τα δυο δεν γίνεται δεκτό.Οι επικυρώσεις έχουν καταργηθεί απο το 2014. Οπότε όλα σε απλή φωτοτυπία πλέον.Οι καθηγητικές σχολές έχουν παιδαγωγική επάρκεια, οπότε δηλώνεις ΝΑΙ.