0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει κάποιος να παραθέσει τα οργανικά κενά όλης της Β/θμιας;Πάντως με δεδομένο ότι τα οργανικά κενά των δασκάλων κοντεύουν τα 5.500, πώς θεωρούν κάποιοι ότιοι 4.000 διορισμοί ΠΕ70 είναι πολλοί; Το αντίθετο πιστεύω.Ανεξάρτητα από συνδικαλιστικές πιέσεις, οι διορισμοί κανονικά γίνονται στα οργανικά κενάκαι δεν μπορεί να υπάρξει μεγάλη απόκλιση από αυτά.Και στην ειδική το ίδιο συνέβη στην κατανομή.
για φέτος στους ΠΕ02 υπήρξαν 528 αποχωρήσεις,αυτά λογικά είναι οργανικά κενά.και του χρόνου θα φύγουν περισσότεροι
Με την δραστική μείωση μαθητών στην πρωτοβάθμια που έρχεται να δω τι θα τους κάνει τόσους δασκάλους που οι μισοί θα είναι χωρίς ωράριο μέσα σε πέντε χρόνια.
Μη βλέπετε μόνο τα οργανικά κενά.Πολλά δημοτικά ειναι δηλωμένα 12θεσια Αλλά πλέον λειτουργούν σαν 6θεσια ή 8θεσια. Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καλυφθούν αυτά τα κενα;Στη περιοχή που ειμαι, έχει πάρα πολλούς δασκάλους λειτουργικά υπεραριθμους και δε βρίσκουν σχολείο να δουλέψουν.
Η αθμια δεν είναι μόνο δάσκαλοι αλλά και νηπιαγωγοί νομίζω εκεί θα γίνει το μπαμ! Επίσης από τους 40.000 αναπληρωτές το 64% είναι στην αθμια οπότε δεν νομίζω ότι δεν υπάρχει και εκεί προβλημα..
Οι διορισμοί ειδικοτήτων στην Αθμια θα προσμετρηθουν στους διορισμους της 2ΓΕ - εκεί έκαναν αίτηση. Επομένως οι υπολογισμοί που γίνονται πρέπει να λαμβάνουν υπόψη αυτή την παράμετρο.
Παραθετω ξανα το αρχικο μηνυμα γιατι καποιοι εδω μεσα δεν εννουν να καταλαβουν καποια απλα πραγματα και αναφερουν αριθμους και ποσοστα χωρις καμμια αξια...
Συμφωνώ οτι είναι και άλλες ειδικότητες, αλλά αν οι δάσκαλοι πάρουν 4000 θέσεις, τότε όλες οι άλλες ειδικότητες για κλάματα θα είμαστε.