0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω μια πολύ συγκεκριμένη απορία και αν ξέρω κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα, παρακαλώ να το κάνει.Δεν μπορεί ταυτόχρονα να θεσμοθετήσει οργανικές, π.χ. θεατρολόγων και την ίδια στιγμή να τους κατανείμει θέσεις; Ή υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία για την ίδρυση οργανικών που χρειάζεται αρκετό χρόνο για παράδειγμα και δεν μπορεί να γίνει τώρα;
συνηθως πρωτα διοριζει και μετα απο καποιους μηνες (2) δινει οργανικες. τουλαχιστον αυτο συνεβη με την ξαδελφη μ που ηταν της γαλλικης
Υπάρχει διαδικασία χρονοβόρα αλλά αν θέλει μπορεί να την κάνει και τώρα καθώς οι διορισμοί θα γίνουν τον Αύγουστο.
Επομένως μπορεί να κατανείμει ας πούμε 100 θέσεις θεατρολόγων και να πει ότι θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες η ίδρυση οργανικών κενών, αυτό δεν λες;
Ναι. Και να δώσει και τη δυνατότητα στους μόνιμους να μετατεθούν στις νέες οργανικές. Διαφορετικά παράνομει.
Επομένως, δύο βασικά συμπεράσματα:1) Για τις ειδικότητες που ζητούν ίδρυση οργανικών, τίποτα δεν έχει λήξει ακόμα, επίσημα τουλάχιστον. 2) Για τις ειδικότητες που δεν περιμένουν ίδρυση οργανικών, αλλά ζητούν/θέλουν/περιμένουν περισσότερες θέσεις από τα οργανικά τους, φαίνεται να το έληξε σήμερα, παραθέτοντας και τους λόγους που δεν θα γίνει αυτό. Σωστά δεν καταλαβαίνω;
Εγω αλλου αναφερομαι και οχι στις οργανικες.....Και παντα τον τελευταιο λογο τον εχει η υπουργος