0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα υπάρξει το ίδιο πρόβλημα αν οι διορισμοί γίνουν το Γενάρη-Φλεβάρη του 2022;; Σε αυτή την περίπτωση, ίσως να μην δημιουργηθεί θέμα και με τις μεταθέσεις... Εικασίες κάνω πάντα, με την κρυφή ελπίδα πως το σύνολο των διορισμών θα πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι.
Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση, αν ξέρεις. Ανεξάρτητα από το πότε θα γίνουν οι διορισμοί, η κατανομή που θα ανακοινωθεί θα αφορά και τις 10500 θέσεις; Επιπλέον, με βάση αυτό που λες, οι αιτήσεις διορισμού θα γίνουν όλες μαζι μετα τους οριστικούς με τους διορισμούς να ακολουθούν σε δύο φάσεις;
Αυτό που ξέρω είναι ότι θα γίνουν αιτήσεις διορισμού φέτος και αιτήσεις διορισμού του χρόνου. Όχι μία φορά για όλους τους διορισμούς. Τώρα το αν θα βγει κατανομή για 5250 ή για 10500 προσωπικά δεν με νοιάζει .
Kανείς δεν ξέρει κ αυτοί οι λίγοι που ξέρουνε δεν τα λένε εδώ μέσα . Ηρεμστε σας τρολαρουνε. Ο,τι τη συμφέρει θα κάνει θα δώσει σχεδόν τις ίδιες θέσεις Αθμια/
https://www.ethnos.gr/ellada/155228_diorismoi-10500-ekpaideytikon-ypoyrgiki-apofasi-gia-ton-kathorismo-theseon-kataΤο έθνος λέει ότι η απόφαση θα αφορά 10500 και ότι θα γίνει τις επόμενες μέρες. Μακάρι για να τελειώσει η αγωνία συναδέλφων.Το επόμενες μέρες δεν το σχολιάζουμε.
Δεν υπάρχει ρεπορτάζ την απάντηση της Μακρή παραθέτει.
Συναδερφε περιμενουμε την πρωτη ενημερωση απο εσενα!!! Πες για πρωτοβαθμια να υπολογισουμε για εμας, δευτεροβαθμια. Ευχομαι να εχουμε νεα σημερα
Περιμένουμε τη συνάντηση με ΔΟΕ.