0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς οι ομοσπονδίες ΔΕΝ ΕΛΑ
Καλές και φιλότιμες οι προσπάθειες συναδέλφων να προβλέψουν τις κατανομές αλλά πιστεύω ότι είναι άνευ ουσίας γιατί απλά είναι λάθος τα οργανικά κενα. Πάρτε για παράδειγμα τους ΠΕ80 έχει γίνει σφαγή. Καλύτερος δείκτης κατά την γνώμη μου είναι οι προσλήψεις αναπληρωτών. Τουλάχιστον εκεί αποτυπώνονται οργανικά και λειτουργικά κενά μαζί.
Γιάννη ποιος θεωρείς θα είναι ο αριθμός στους ΠΕ80;
Από το δελτίο τύπου των θεατρολόγων κρατώ τα παραπάνω 3.Μία αλήθεια, μία υπόσχεση και μία εικασία.
Καλημέρα σε όλους,Θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος αν μπορεί τι γίνεται σε σχέση με τις μετατάξεις σε σχέση με τους διορισμούς. Πρώτα τοποθετούνται οι από μετάταξη και μετά διορίζει;Δηλαδή οι μετατάξεις θα ολοκληρωθούν άμεσα; Η καλό Σεπτέμβρη; Επειδή είδα ότι πέρσι Σεπτέμβρη βγήκαν...
Επικαιροποιηση οργανικων . Χρησιμοποιηση του εργαλειου my school μετρώντας ακριβώς τις ανάγκες παντού. Γιατί διαφωνει καποιος στην πρόταση μου? Διαφάνεια δεν θέλουμε? Απλα τεχνοκρατικα!
Λοιπόν οι διορισμοί είναι 10500.Τελος Το να καλυφθούν όλα τα κενα Μαζικοί διορισμοί εδώ και τώρα η να διοριστούν όλοι οι αναπληρωτές που εργάζονται έστω και μια ώρα είναι ανέφικτο Ήμουν νιος και γέρασα 12 χρόνια αναπληρωτής Αυτή είναι η Ελλάδα δεν αλλάζει 10500 και να λέτε δόξα τω θεώ οι νεότεροι Εύχομαι να μην περάσετε αυτά που περάσαμε εμεις