0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατ αυτή την έννοια δεν πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ούτε για φέτος αφού ακόμα δεν έχει εκδοθεί ο αριθμός των διορισμών και η κατανομή...Το μόνο που έχουν δηλώσει είναι ότι εφεξής θα καλύπτονται όλα τα κενά κάτι το οποίο είναι αναγκαίο για να λειτουργήσουν τα σχολεία. Άλλωστε αυτή η ιστορία με το πάγωμα των υπηρεσιακών μεταβολών και η χρόνια αναπλήρωση, έφεραν τέτοια υποβάθμιση στην δημόσια εκπαίδευση που η έννοια της αξιολόγησης που έπεται ακούγεται όχι απλώς ανέκδοτο
Ας έκαναν κανένα διορισμό οι δικοί σου Χρήστο Κατσίκα 5 χρόνια κυβερνούσαν... https://www.e-prologos.gr/πως-θα-αντιμετωπίσει-το-υπαιθ-την-μαύρ/?
Συνάδελφος ειδικής αγωγής νεοδιοριζομενος που είναι και στον πίνακα γενικής αγωγής την Παρασκευή επικοινώνησε με το τμήμα διορισμών του υπουργείου όπου πήρε την απάντηση ότι αυτόματατα θα τους προσπεράσει το σύστημα στους διορισμούς της γενικής.
Οποια κυβέρνηση και να ήταν πάνω, δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Δεν μπορούμε να βασίσουμε τίποτα πάνω σε αυτό το ψέμα.Η προκήρυξη γίνεται για τους 10500, άλλη προκήρυξη άλλη κατανομή.Οι Φυσικοί μπορούν να πάρουν ότι κενό έχουν τώρα, και αν γίνει άλλη προκήρυξη ας πάρουν ότι κενό έχουν τότε. Τα ίδια με όλους
Οι βιολόγοι θέλουν να πάρουν όλα τα κενά τώρα, ώστε του χρόνου όταν μειωθούν οι ώρες της βιολογίας (και δεδομένου των ελάχιστων συνταξιοδοτήσεων που έχει ο υποκλάδος των βιολόγων)να μπορούνε να παίρνουν τις ώρες της φυσικής και χημείας (σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι τοποθετήσεις των πλεοναζόντων γίνονται ενιαία ...).Τότε θα πούνε : "ωραία έχουμε και εμείς δικαίωμα να κάνουμε κάτι που έκαναν και οι άλλοι στο παρελθόν"...Για αυτό εγώ λέω πρώτα ξεκαθάρισμα των ιδιαιτεροτήτων του κλάδου μας και στη συνέχεια τα υπόλοιπα. Αυτό δεν έπρεπε να είναι πρόταγμα εάν και εφόσον είμαστε αντικειμενικοί;Ή έστω ας δούμε τα κενά κάθε χρόνο...
Συνάδελφος φυσικός σε συζήτηση μου ανέφερε: "Τόσα χρόνια η ΕΕΦ ήταν μέσα στα πράγματα και καπελωνε όλους τους ΠΕ04. Ήρθε η ώρα να το πληρώσουμε... Είμαστε παντού υπεραριθμοι. Τόσα χρόνια τα δικά μας δικά μας, τώρα τα δικά τους πάλι δικά μας; Τόσα χρόνια που τους καπελωναμε όλους δε μιλούσαμε για ομαδοποιημενη ειδικότητα κλπ κλπ... Τώρα όλοι μαζί και πάλι φίλοι;;; Ε ούτε ο Θεός δεν το θέλει.". Η αλήθεια είναι με εξέπληξε η άποψη του. Ε όχι παιδιά, το σύμπαν δεν περιστρεφεται γύρω από τους φυσικούς. Και μπράβο του που το παραδέχτηκε. Που και πάλι είμαι σίγουρη ότι οι διορισμοί θα είναι πανω από τα οργανικά κενά τους. Δεν ξέρω πως θα το καταφέρουν, αλλά στάνταρ κάτι θα παίξει.