0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΑΣΑΔ 8/7/2021ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ πως ο αριθμός των διορισμών των δασκάλων θα κινηθεί οριακά κάτω από 3500.Δεδομένων των 6400 οργανικών κενών, η κάλυψη τους θα κινηθεί κοντά στο 50%.Καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή τη ΔΟΕ να παρέμβει ώστε να αποκατασταθεί η άδικη κατανομή εις βάρος των δασκάλων.ΠΑΣΑΔ
Συμφωνώ. Αν ήθελαν να είναι πιστευτοί θα έπρεπε να πουν νούμερα και για άλλες ειδικότητες με μεγαλύτερη κάλυψη για να φανεί η αδικία που επικαλούνται.Απλά ζητούν 4.500+, θα πάρουν ίσως 4.000+ και επικαλούνται το 3.500-.
Τώρα είδα το μήνυμα του Σερραίου. Θα προσθέσω στην α/θμια τα κενά στα μουσικά που είπε ο φίλος μου ο μαέστρος να δούμε μήπως βγαίνει το κάτω από 3500 σε δασκάλους ή 50% που λέει ο πασαδ
Άλλαξα το excel ,και πρόσθεσα στην 1ΓΕ τα 1077 κενά στα μουσικά που είπε ο φίλος μου ο μαέστρος. Το link ειναι:https://drive.google.com/file/d/1M68FGb6bJWpwWmPbczt_p5TBlc8m7UR4/view?usp=drivesdkΌντως οι ΠΕ70 με το 3663 και 57% πλησιάζουν τα νούμερα που είπε σήμερα ο ΠΑΣΑΔ.
Άλλες αλλαγές δύσκολο να κάνω. Επειδή είμαι διακοπές γράφω από κινητό και παίρνει πολύ ώρα. Πιστεύω ότι και έτσι όπως είναι μια ιδέα παίρνουμε. Στην τελική μπορεί το υπουργείο να κάνει του κεφαλιού του. Όπως και να έχει ελπίζω σήμερα αύριο να βγει η κατανομή να ηρεμήσουμε.
Αυτο λεμε. Πρεπει να τα βγαλει επισημα το υπουργειο. Οχι τα εκπαιδευτικα sites και οι αιρετοι.