0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπαρχει κανενα πινακακι να δούμε το καθαρό ποσο του μισθού ανάλογα με τα μισθολογικα κλιμάκια;
Πείτε μου την άποψη σας, με 148 οργανικά κενά στους ΠΕ82, έχω σειρά στον εκκαθαρισμένο 110. Είμαι μέσα;
Δεν ξέρω τι θα γίνει με ενστάσεις, παράβολα κτλ κτλ Νομίζω ότι -30 θέσεις είναι δύσκολο σενάριο...
Δηλαδή αν γίνουν διορισμοί και του χρόνου και θέλουν να μεταπηδήσουν είναι οκ; Μακριά από εμάς να είναι μόνο... Αυτό που ζητούν οι περισσότεροι είναι να μη μπορούν να μεταπηδήσουν για κάποια χρόνια, όπως ακριβώς δεν μπορούν να κάνουν μετάταξη ή όπως δεν θα μπορεί να συμμετέχει σε άλλη προκήρυξη για κάποια χρόνια κάποιος διορισμένος που θα παραιτηθεί από τη 2ΓΕ. Δεν είναι το θέμα αν θα "καθαρίσουν" οι πίνακες για να δούμε τη θέση μας, αυτό το κάνουμε και μόνοι μας. Το νόμιμο το καταλάβαμε, για το ηθικό συζητάμε, επίσης.
ΜΚ 6 -
Δε σας καταλαβαινω. Γιατι να ειναι ανηθικο;Εφοσον τους δινεται αυτο το δικαιωμα και οι προκυρηξεις ειναι διαφορετικες μια χαρα ηθικο ειναι να επιλεξουν το καλυτερο γι αυτους. Δηλαδη οτι δε μας συμφερει ειναι ανηθικο?Εσεις αν ειχατε το δικαιωμα δε θα το κανατε?(εννοω για του χρονου βεβαια)